Mila Validžić u rubrici Odnosi i veze od Mila Validžić

Ella Dvornik je nedavno pitala svoje pratiteljice (fanove) da joj otkriju neku svoju tajnu koju će ona objaviti javno. Jedna je napisala:

"Renovirala sam stan da bi počela živjeti s dečkom, a onda se spetljala s izvođačem radova i varala ga s njim dvije godine."

Što mislite o toj djevojci koja je ostala sa dečkom, ali ga je varala iako nije prekinula vezu? Zašto mu je to napravila?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Eva Benaković od Eva Benaković

Što mislite o toj djevojci koja je ostala sa dečkom, ali ga je varala iako nije prekinula vezu? Zašto mu je to napravila?

1. Tražila je nešto što nije ispunjeno u njihovoj trenutnoj vezi, ali istodobno ne želi napustiti udobnost i sigurnost svog partnera kada se vrati kući.

2. Nakon nabavke stana, vjerojatno nije imala hrabrosti prekinuti vezu jer su već uložili u velike stvari koje iziskuju velika financijska sredstva.

3. Možda (misli) da voli svog  partnera, ali se ne može oduprijeti tendencijama ka prevari - to jest, možda je tip djevojke koja vara u vezama.

4. Možda vara zbog urođene tendencije ka riziku i rizičnim ponašanjima,  jer to u njoj budi osjećaj avanture i adrenalina.

Ovo su samo moje pretpostavke.

 Naravno, ovakvo ponašanje i povrede osjećaja partnera (posebice nakon ovako velikog koraka poput kupnje i renovacije zajedničkog stana) ne podržavam.

Husband catching cheating wife. Stock Photo | Adobe Stock

Slična pitanja

5 odgovora 246 👀
2 odgovora 1.3k 👀
1 odgovor 1.0k 👀
Zdravko Lozancic 21.01.2022. pitanje u rubrici Odnosi i veze od Zdravko Lozancic
2 odgovora 226 👀
1 odgovor 380 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...