Monika Kiris u rubrici Kozmetika i estetika od

Kakva treba biti njega kože za sportaše koji vole sport - ronjenje na dah?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od

BIODERMA – intenzivna njega kože

Naša je koža konstantno izložena raznim utjecajima, zbog čega njega kože igra ključnu ulogu. Koža sportaša i sportašica posebno je izložena raznim uvjetima, a najčešće su u pitanju sunce i voda, a nerijetko i snijeg uz koji se veže hladnoća.

Vrhunska sportašica, svjetska prvakinja i rekorderka u ronjenju - Mirela Kardašević najviše vremena provodi u upravo vodi. Veliki utjecaj na njenu kožu imaju treninzi, utrke, putovanja i brz tempo, kao i boravak u oceanima i vodama diljem svijeta.

Vedrana Vasić / PR 365

U pronalasku odgovarajuće njege za svoju kožu oduševila se brendom Bioderma. Posebno su ju oduševila dva proizvoda koja su postali njezina svakodnevica - Atoderm Crème de douche i Atoderm Crème Ultra. Mirela dodaje:

„Voda je sastavni dio naše kože i potrebno ju je zadržati u našem tijelu. Napokon sam se riješila zatezanja i suhoće otkad koristim Bioderma Atoderm kremu za tuširanje i Crème Ultra za svakodnevnu higijenu i njegu.“

Atoderm Crème de douche je dnevni hranjivi i zaštitni higijenski proizvod koji sprječava isušivanje kože, nježno čisti, umiruje i štiti kožu, ostavljajući je hidratiziranom i mekom zahvaljujući svojoj kremastoj teksturi. Ne sadrži sapun i ima ugodan, blag miris.

Atoderm Crème Ultra je trenutna i dugotrajna hidratantna krema koja osigurava mekoću i elastičnost od prvog nanošenja, a njezino brzo upijanje u kožu velika je prednost.

Svakodnevnom upotrebom ovih jednostavnih i učinkovitih proizvoda, svojoj koži pružamo prijeko potrebnu zaštitu te je uspješno štitimo od vanjskih utjecaja.

Slična pitanja

2 odgovora 287 👀
1 odgovor 330 👀
3 odgovora 619 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...