294 pregleda
Ivica Kovacevic u rubrici Filmovi i serije od Ivica Kovacevic
Zašto se ovaj film željno iščekuje i gdje se moze pogledati online?
Dina Kljajić od Dina Kljajić
Da li je to horor film?
Ivica Kovacevic od Ivica Kovacevic
Nije horor :) romantični akcijsko-avanturistički film
Zdravko Lozancic od Zdravko Lozancic
U "Ghosted", nevjerojatni Cole (Chris Evans) bezglavo se zaljubljuje u zagonetnu Sadie (Ana de Armas) - ali onda dolazi do šokantnog otkrića da je ona tajni agent. Prije nego što se uspiju odlučiti za drugi spoj, Cole i Sadie odvedeni su u međunarodnu avanturu spašavanja svijeta.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+12 glasa
Zdravko Lozancic od Zdravko Lozancic

Bilo je vremena kada je u Hollywoodu bilo dosta ovakvih filmova u kojima su glumile zvijezde. Spojite dvije zvijezde s A liste, stavite ih u čudne situacije i obično dobijete pobjednika. Padaju mi na pamet filmovi poput Romancing the Stone, 50 First Dates i Overboard. Nakon nekog vremena činilo se da su ovi filmovi nestali iz ničega da bi nedavno ponovno oživjeli s hitovima kao što su Izgubljeni grad i Karta za raj. Ghosted se točno uklapa u kormilarnicu tih filmova. Spaja dvije karizmatične zvijezde i gura ih u ugodnu dvosatnu žurku ispunjenu dosjetkama, seksipilom i malo električne kemije.

Kad nas film upozna s Coleom (Evans), saznajemo da je on plah, ambiciozan pisac koji nikada nije živio svoj život punim plućima. Otprilike u vrijeme kad je završio fakultet, ostavio je svoje snove iza sebe i otišao raditi na obiteljsku farmu. Njegov ljubavni život praktički nije postojao, on tvrdi da je romantičar u srcu, ali definitivno može ispasti pomalo prepotentan. Dok je radio na štandu na poljoprivrednoj tržnici, upoznaje Sadie (de Armas) i njih dvoje se gotovo odmah počinju prepirati. Nakon nagovaranja svojih kolega koji su osjetili iskru između njih dvoje, Cole juri za Sadie i poziva je van. Povezanost je neporeciva, a njihov izlazak na kavi pretvara se u cjelodnevno hodanje po Washingtonu. Flert se pretvori u ljubljenje i naposljetku Sadie pozove Colea u svoju spavaću sobu.

Ono gdje se Ghosted počinje raspadati je odjel za montažu, osobito u prvom činu. Čak iu jednostavnim dijaloškim scenama, film se čini previše montiranim do te mjere da jednostavno postaje previše ometajući. U početku ne osjećate povezanost između Colea i Sadie na njihovom prvom spoju jer se pola vremena uopće ne čini da su Evans i de Armas zajedno snimali te scene. Ako je to bilo namjerno, svakako je bio čudan izbor. Estetski film također izgleda krajnje bljutavo i nenadahnuto. Ostavimo li po strani bilo kakve trenutke očitog CGI-ja, jednostavno ne izgleda vizualno nimalo zanimljivo, kao da se film oslanja isključivo na atraktivnu glumačku postavu.

Pogledati film možete na linku: Duhovi 2023

Znatko medijski pokriva

Humans vs Machines

Zagreb
29. 09. 2023.

ULAZNICE uz 20% POPUSTA
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.9k pitanja

18.8k odgovora

6.0k komentara

1.5k korisnika

...