Monika Kiris u rubrici Kompanije i karijere od Monika Kiris

Zašto se United Grupa pridružila inicijativi Global Compact UN-a?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od Redakcija

United Grupa B.V. pridružila se inicijativi Global Compact Ujedinjenih naroda. Radi se o dobrovoljnoj liderskoj platformi koja promiče razvoj, implementaciju i dijeljenje odgovornih poslovnih praksi diljem svijeta.

Julija Jerlekovic / Telemach.hr

Tako United Grupa, u okviru koje u Hrvatskoj posluje telekom operator Telemach Hrvatska te televizije i portali Sport Klub i N1, Nova TV, Doma TV, kao i portal dnevnik.hr, se pridružuje tisućama drugih kompanija diljem svijeta posvećenih odgovornom poslovanju, kako bi stvorile svijet kakav svi želimo. 

UN Global Compact poziv je kompanijama diljem svijeta da svoje djelovanje i poslovanje usklade s deset općeprihvaćenih načela u područjima ljudskih prava, rada, okoliša i borbe protiv korupcije te da pruže potporu UN-ovim ciljevima i izazovima definiranima u Ciljevima održivog razvoja (SDG).

Victoriya Boklag, izvršna direktorica United Grupe, istaknula je:

"Vrijeme je ključno, a mi smo u United Grupi predani integraciji odgovornih praksi u sve aspekte našeg poslovanja, ali i u radu s našim suradnicima, kako bismo stvorili održivu budućnost za sve. Naša odluka da se pridružimo UN-ovom Global Compactu jasan je odraz posvećenosti odgovornoj poslovnoj praksi. Veselimo se što ćemo, zajedno s drugim kompanijama i dionicima, raditi na ovoj ključnoj inicijativi i željni smo doprinijeti pozitivnoj promjeni u svijetu"

Foto: Julija Jerlekovic / Telemach.hr

Slična pitanja

2 odgovora 232 👀
1 odgovor 29 👀
Redakcija prije 1 dan pitanje u rubrici Kompanije i karijere od Redakcija
1 odgovor 281 👀
1 odgovor 306 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...