218 pregleda
Monika Kiris u rubrici Muzika i ples od Monika Kiris

Kada će Severinin novi album 'Sorry' biti premijerno predstavljen u 2023.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od Redakcija

Severina objavljuje novi album - 'Sorry'

Severina objavljuje svoj novi album 'Sorry', koji će premijerno predstaviti pet novih spotova na YouTube-u, kao i na svim drugim digitalnim platformama. Radi se o njenom trinaestom studijskom albumu. 

Severina
Severina

Prve dvije pjesme, naziva 'Sorry' i 'Metak', koju izvodi s mladim trep reperom Nuccijem, bit će objavljene u utorak, 27. lipnja 2023. 

Tjedan dana poslije, na redu su izlasci pjesama 'Nebo' feat. Sandi i KIMMV te 'Pravda za ljubav', a potom i 'Sto stepeni' feat. KIMMV i Filip Miletić.

Posljednju pjesmu i spot 'Woodoo riba', Severina će objaviti u rujnu, a paralelno s njom će izaći i pjesme na vinilu i CD-u. 

Ovo ujedno predstavlja prvi dio albuma, koji se na nalazi na 'A strani', a na njemu će se nalaziti još dva singla, koja su već objavljena – 'Vjerujem u Boga' i 'Fališ mi' koja se već približava brojci od 70 milijuna YouTube pregleda.

Drugi dio albuma, odnosno 'B strana' bit će objavljen na jesen / zimu, kada će paralelno biti objavljen i ukupno četvrti Severinin DVD, s turneje 'The Magic Tour'.

Severina se neizmjerno raduje objavljivanju novog albuma, kao i novoj regionalnoj turneji po Arenama, ukupno petoj regionalnoj turneji u karijeri, što ju čini jednim od rijetkih izvođača s ovih prostora.

Foto: Jelena Balić

Ivan Đerek od Ivan Đerek
Severina!!! ((h)) :P

Slična pitanja

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...