49 pregleda
Monika Kiris u rubrici Sport i rekreacija od Monika Kiris

Kako je u 2023. najavljena suradnja Ine i Tifona s Rukometnim klubom Zagreb?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od Redakcija
uređen od Redakcija

INA i Tifon - novi sponzori Rukometnog kluba Zagreb!

Danas, 12. rujna 2023. je u Upravnoj zgradi Ine u Zagrebu najavljena sponzorska suradnja Ine i Tifona s najtrofejnijim hrvatskim rukometnim klubom – RK Zagrebom. 

Simboličnim potpisivanjem dresa INA i Tifon najavili su jednogodišnju suradnju s Rukometnim klubom Zagreb, pa tako u novu sezonu ulazi s Fresh Cornerom kao generalnim sponzorom.

Potpisivanje dresa
Potpisivanje dresa

Ugovor o sponzorskoj suradnji simbolično su potpisali predsjednica Uprave Ine Zsuzsanna Ortutay, predsjednik Uprave Tifona Siniša Komnenović i direktor Rukometnog kluba Zagreb Vedran Šupuković.

Zsuzsanna Ortutay, predsjednica Uprave Ine
Zsuzsanna Ortutay, predsjednica Uprave Ine

Zsuzsanna Ortutay, predsjednica Uprave Ine, ovom je prilikom izjavila:

INA kao najveća hrvatska kompanija ima želju i čast podržati najuspješnije sportske kolektive, a RK Zagreb kao najtrofejniji hrvatski rukometni klub sinonim je uspjeha. Isto se može primijeniti na Inu i Tifon koji već godinama uspješno razvijaju gastrokoncept Fresh Corner, dokazano prvi izbor kupaca. Rukometašima Zagreba želimo puno sreće i uspjeha, a u Ini će imati najvjernije navijače”.

Siniša Komnenović, predsjednik Uprave Tifona
Siniša Komnenović, predsjednik Uprave Tifona 

Predsjednik Uprave Tifona Siniša Komnenović rekao je: 

Društveno odgovorno poslovanje važan je segment našeg poslovanja. Svjesni smo važnosti sporta u Hrvatskoj i upravo zbog toga iznimno ponosni što je Tifon, kroz Fresh Corner brend, dio ove suradnje. Zajedno s navijačima diljem zemlje, podržat ćemo rukometaše Zagreba na putu do ostvarenja što boljih rezultata.“

U ime Rukometnog kluba Zagreb okupljenima se obratio direktor kluba Vedran Šupuković koji je istaknuo: 

„Veliko nam je zadovoljstvo biti ovdje danas s našim novim prijateljima i partnerima. INA i Tifon sinonim su za uspješnost i vrhunski proizvod, a mi se s naše strane trudimo biti isti takav primjer na polju sporta. Vjerujem da će ova suradnja biti plodonosna i na obostrano zadovoljstvo. U ime svih članova našeg sportskog kolektiva iskreno se zahvaljujem ljudima u Ini i Tifonu koji su prepoznali našu vrijednost i koji su nam odlučili pružiti ruku partnerstva i biti vjetar u naša jedra na putu do novih velikih sportskih uspjeha.“

U vrhunskoj Fresh Corner kavi, hot dogu i ostalim zalogajima na predstavljanju suradnje uživali su i rukometaši Zagreba Ivan Čupić, Jakov Gojun, Zvonimir Srna i Luka Lovre Klarica te trener Slavko Goluža.

INA i Tifon već dugi niz godina uspješno razvijaju gastrokoncept Fresh Corner na svojim maloprodajnim mjestima, a suradnja se sada nastavlja i zajedničkom podrškom rukometašima Zagreba. Uz jake sponzore kao što su INA i Tifon te njihov Fresh Corner sportske ambicije Rukometnog kluba Zagreb zasigurno rastu.

foto: Znatko (redakcija)

Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva
Engage in a new social, business and technological revolution

Zagreb
19. i 20. 10. 2023.

KUPI ULAZNICU
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.0k pitanja

19.0k odgovora

6.1k komentara

1.5k korisnika

...