Dominik Pustajic u rubrici Društvo od
Kako je taj razgovor utjecao na tvoje razmišljanje ili perspektivu? Jesi li iz toga proizašao/la s novim saznanjima ili spoznajama?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+7 glasa
Fatima Kapić od
Nedavno sam pričala s jednom osobom oko toga da se ona osjeća sretnom samo dok je Online, jer tu može da nađe teme i stvari koje joj odgovaraju i ljude koji snimaju klipove i imaju slične stavove. Kao i svugdje na Balkanu okruženi smo osobama čiji je glavni posao namjetanje drugome kako će da živi. Ona je rekla kako, kada nije u virtualnom svijetu da se osjeća depresivno i osjeća se senzibilnije nego ranije kada treba da suzbije argumentima to namjetanje. Nekako kao da stvari doživljava osobnije.

Nekad su znali da nam govore ostavite se računara i to je droga čim stvara ovisnost. Ne mogu da vjerujem da osim ovisnosti na taj način uništava psihu da postajemo zaboravniji, nervozniji, živčaniji, osjetljiviji. A stariji od nas koji su dosta toga prošli više pamte imaju više živaca i ne uzimaju osobno što god im ko rekao, ako im odgovara prihvate, ako ne odgovara kao da nisu čuli. A mi stalno hoćemo da ispravimo sve oko sebe i da nam svi govore samo što želimo čuti, kao na internetu
–3 glasa
Ivona Jagatić od
Svaki razgovor koji se tiče teme koja me zanima mi je bio zanimljiv.

To su uglavnom vjerske teme, teme o svemiru, o paranornalnom, motivacijski razgovori, o životnoj patnji, povijesne teme, arheološke teme i slično. Svakako sam proizašla sa novim saznanjima.

Ne mogu izdvojiti baš jedan razgovor koji mi je bio najbolji, ali svaki razgovor o zanimljivoj temi sa dragom osobom mi je najbolji.

Slična pitanja

2 odgovora 340 👀
Darko Međimurec 31.05.2021. pitanje u rubrici Društvo od Darko Međimurec
1 odgovor 294 👀
2 odgovora 499 👀
1 odgovor 344 👀
2 odgovora 446 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.3k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...