297 pregleda
Redakcija u rubrici Kozmetika i estetika od Redakcija

Što nas očekuje na jubilarnom 25. sajmu BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+6 glasa
Monika Kiris od Monika Kiris

25. sajam BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB: događaj koji će okupiti nekoliko stotina hrvatskih frizera i kozmetičara

U ožujku 2024., vodeći hrvatski frizeri i kozmetičari okupit će se na značajnom događanju pod nazivom "Majstori ljepote - Dani frizera i kozmetičara HOK-a", organiziranom u suradnji Ceha frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore (HOK) i Zagrebačkog velesajma. 

Od 8. do 10. ožujka 2024. ova će se beauty manifestacija odvijati kao dio najutjecajnijeg regionalnog događanja posvećenog ljepoti - 25. sajma BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024. i pružit će uvid u najnovije trendove i izazove u industriji ljepote. 

Tijekom ovog višednevnog događanja, održat će se državno natjecanje frizera i kozmetičara, kao i natjecanja za učenike strukovnih škola. Osim toga, planirani su zanimljivi paneli i rasprave, koji će privući najbolje talente iz domaće frizerske i kozmetičke scene. 

Sajam okuplja poznate proizvođače i distributere kozmetičkih i frizerskih brendova te se ističe kao centralna međunarodna platforma za stručnjake iz ove industrije. Događaj je namijenjen profesionalcima, ali i široj publici koja želi doživjeti širok spektar proizvoda i usluga iz ovog sektora na jednom mjestu.

U sklopu ovog događanja, održat će se i "Estetica po tvojoj mjeri", konferencija koja na jednom mjestu okuplja poznata imena iz estetske medicine, plastične kirurgije, kozmetologije, nutricionizma, endokrinologije i psihologije, uz sudjelovanje javnih ličnosti koje će dijeliti svoje poglede na estetske promjene i trendove.

Predsjednica Ceha frizera i kozmetičara HOK-a, Martina Gregur, ističe: 

„Ovo događanje će biti od velike važnosti za hrvatsku industriju ljepote. Želja Ceha frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore je staviti naglasak na naša izrazita domaća znanja i vještine, čime smo se vodili i pri osmišljavanju naziva – „Majstori ljepote“. Velik broj naših frizera i kozmetičara će pokazati da to zaista i jesu, a  kroz natjecanja strukovnih škola imat ćemo priliku vidjeti kako rade i novi naraštaji koji su budućnost naše industrije ljepote. Bit će to nezaobilazno mjesto u ožujku za sve one koji dijele ovakve poslovne i privatne interese, a kolege frizere i kozmetičare pozivam da se prijave za sudjelovanje u što je moguće većem broju i iskoriste ovu vrijednu platformu kako bi pokazali svoje talente.“

Sve informacije o događanju možete pratiti na hok.hr, a upite možete poslati putem e-mail adrese majstoriljepote@hok.hr.

Foto: HOK

+3 glasa
Dominik Pustajic od Dominik Pustajic
Na Sajmu Beauty&Hair Expo Zagreb 2024. očekuje se obogaćen koncept s naglaskom na kvaliteti i količini sadržaja.

 Posjetitelji mogu vidjeti izložbe u područjima kozmetike, frizerstva, nail dizajna, wellnessa, estetske medicine, skin centara te tattoo umjetnosti.

Brojni izlagači pružit će uvid u najnovije trendove, dok će edukativno-konferencijski dio pružiti prilike za usavršavanje i razmjenu ideja.

Ako vas zanima nešto više, posjetite izvor: https://www.zv.hr/sajmovi-7/beauty-hair-expo-zagreb/izlagaci-2607/o-sajmu-3455/3455

Slična pitanja

1 odgovor
Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.4k pitanja

21.9k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...