🎄 SRETNA NOVA 2021. GODINA! 🎄

Ponuda marketinškog oglašavanja na Znatku (od rujna 2020.)

Jedni se uče na tuđim iskustvima, drugi na svojim pogreškama.
- indijska izreka

Misija web servisa Znatko je dijeliti i širiti znanje i iskustvo na hrvatskom jeziku. Tome pridonose korisnici na Znatku - stručnjaci koji dolaze iz različitih organizacija. Ako Vas zanima više - pročitajte što je Znatko.

Kako se Znatko koristi za oglašavanje?

Ne samo da je Znatko odlično mjesto za stručnjake da dijele svoje stručno znanje i iskustva iz prakse za određenu temu već je odlična prilika za organizacije i brendove da se oglašavaju u cilju dugoročnog povećanja prepoznatljivosti te dodatno osnaže promet prema svojim web stranicama.

U brojkama, sada tokom 2020. godine, Znatko ima mjesečno 12.000+ jedinstvenih posjetitelja (izvor je Google Anayltics), 800+ registriranih korisnika, te bazu od 3.700+ pitanja i 5.100+ odgovora (statistika je vidljiva na vrhu desnog stupca svake stranice Znatka u četiri šarena kvadratića). To je duplo više jedinstvenih posjetitelja nego prošlih godina.

Zašto se oglašavati na Znatku?

Posjetitelji prepoznaju Znatka kao pouzdan i kvalitetan izvor informacija. Pokazivanje Vaše ekspertize kroz Znatka je odličan način da dođete do posjetitelja u njihovoj fazi razvijanja svijesti o Vašoj ponudi te u fazi odlučivanja (o kupnji) - prvim i najznačajnijim koracima u procesu stjecanja novih kupaca kroz tzv. marketinški ljevak (eng. marketing funnel). Time ne samo da širite Vašu javnu prisutnost već i održavate Vaš autoritet u Vašem području djelovanja i - ono što je još bitno - dovodite posjetitelje na svoje web stranice. U konačnici, u Vašem poslovanju pojačavate (eng. boost) konverzije posjetitelja Vaših web stranica u Vaše kupce.

Osnažite svijest o Vašem brendu i promet na Vaše web stranice

Znatko je izvrstan izvor pouzdanih informacija, sa stručnjacima koji dolaze iz različitih industrija i koji dijele svoje vrijedno znanje i iskustvo. Pretraživanje Znatkove baze znanja i iskustava omogućeno je ili na samim web stranicama servisa ili putem Google tražilice koja je značajan suradnik Znatku te koja dovodi Znatku mnoštvo zainteresiranih posjetitelja željnih znanja iz određenog područja.

Platforma Znatko se danas sve više koristi u poslovanju te svom ostalom ljudskom djelovanju, kroz znanja iz svih područja, kojim vodeći članovi organizacija postaju prepoznati kao "guru" za to područje te istovremeno grade svoju reputaciju prisutnosti i ekspertize na internetu. Vjerodostojnost odgovora vodećih članova organizacija stvaraju prepoznatljivost brenda, a linkovi na Znatku promet prema Vašim web stranicama.

Kako se konkretno oglašavati na Znatku?

Preporučamo digitalnim oglašivačima da kontaktiraju Znatka i zatraže ZNATKOV INTERVJU ZNANJA sa čelnom osobom u organizaciji koja želi promovirati svoju ponudu.

Specifičnost ovog oblika oglašavanja kroz Znatkov intervju znanja je dozvola da postavite tzv. MARKETINŠKI POTPIS ispod svakog odgovora intervjuirane osoba sa promotivnim sadržajem Vaše ponude i po Vašem izboru.

S vremenom, vjerodostojnost odgovora čelne osobe organizacije stvara prepoznatljivost (eng. brand) organizacije dok istovremeno linkovi na Znatku u potpisu odgovarača tj. intervjuiranog stvaraju promet prema Vašim web stranicama.

Što dobivate oglašavanjem na Znatku?

Jednom kada stručni odgovori kroz Znatkov intervju znanja postanu javno vidljivi na Znatku, oni su dostupni kroz pretraživanje Znatka. No, ono što je još bitnije - odgovor se pojavljuje i među prvim rezultatima na Google tražilici kod pretraživanja pojmova iz pitanja i odgovora zbog ugrađenih automatskih tzv. SEO (eng. Search Engine Optimization) tehnika u samu srž funkcioniranja platforme Znatko. Kroz kraće vrijeme nakon odgovaranja na svako pitanje (nakon Google-ovog indeksiranja novog odgovora), svako pitanje je javno dostupno kroz Google tražilicu te svatko tko traži ekspertizu u određenom području pretraživanjem Google rezultata jednostavno dolazi i do Znatka, a to ujedno znači i do odgovora intervjuirane osobe iz organizacije, te ujedno i marketinškog potpisa s Vašom ponudom na kraju odgovora. Kroz poziv na akciju marketinški potpis dovodi zainteresirane posjetitelje na Vašu web stranicu. Bingo! Vaše oglašavanje je uspjelo!

Na Vama je da li želite ovime pojačavati prepoznatljivost (eng. brand awareness) ili dovedene posjetitelje na Vaše web stranice konvertirati u - kupce.

Koja je demografija posjetitelja na Znatku?

Trenutna demografska slika posjetitelja za prethodno razdoblje je sljedeća:
  • najviše dolaze iz Hrvatske (najviše Zagreb),
  • skoro podjednako žena i muškaraca (nešto malo više žena),
  • najviše su mlađa populacija od 25-34 godina,
  • najviše koriste Android mobitel i preglednik Chrome.

Koje pakete oglašavanja nudi Znatko?

Svaki paket oglašavanja omogućava da postavite jedan stalni banner (ili logo tvrtke) na svim stranicama Znatka sa linkom na Vaše web stranice u trajanju 1 mjesec za A. paket ili 1 godinu za B. paket. Dimenzije širine su 150px, a visine do max. 300px. Pozicija postavljanja bannera je desni stupac, ispod naslova "Koga preporuča Znatko?", ispod trenutno zadnjeg oglasa.

A. paket - OSNOVNI PAKET

Ugovaramo Znatkov intervju znanja uz mogućnost postavljanja marketinškog potpisa na kraju svakog odgovora.

Cijena: jednokratno 1.000 kn

Napomena: Osnovni paket omogućuje da se marketinški potpis može pojaviti na kraju najviše 10 odgovora. U slučaju postavljanja više od 10 marketinških potpisa smatrati će se da ste odabrali još jedan osnovni paket.
B. paket - NAPREDNI PAKET

Ugovara se na godinu dana, te se svakih mjesec dana realizira novi Znatkov intervju znanja na dogovorenu temu (ukupno 12 intervjua, 120 pitanja) uz mogućnost postavljanja marketinškog potpisa na kraju svakog odgovora.

Cijena: uz 40% popusta 600 kn mjesečno (jednokratno plaćanje 7.200 kn)

Napomena: Napredni paket omogućuje da se marketinški potpis može pojaviti na neograničenom broju odgovora tokom trajanja ovog paketa.

Cijene su u kunama. Na cijene se obračunava PDV.

Bonus

Koji god paket odabrali čeka Vas mogućnost dodavanja komentara na osobnom javnom profilu čelne osobe organizacije koje možete iskoristiti kao mjesto za dodavanje vijesti o Vašim novim proizvodima ili uslugama u ponudi.

Reference

Primjere ovdje opisane suradnje pogledajte na našoj stranici s referencama.

Kontakt

Znatka općenito možete kontaktirati ovdje, a za oglašavanje kroz gore opisanu marketinšku ponudu na Znatku najbolje je kontaktirati vlasnika Znatka - tvrtku Marketing odjel d.o.o.

Iskoristite nov i inovativan način digitalnog oglašavanja jer - Znatko Vam može pomoći!
...