Ponuda marketinškog oglašavanja na Znatku (od rujna 2020.)

Jedni se uče na tuđim iskustvima, drugi na svojim pogreškama.
- indijska izreka

Misija web servisa Znatko je dijeliti i širiti znanje i iskustvo na hrvatskom jeziku. Tome pridonose korisnici na Znatku - stručnjaci koji dolaze iz različitih organizacija. Ako Vas zanima više - pročitajte što je Znatko. Takav koncept čini Znatka odličnim izborom za native content oglašavanje.

Koje opcije oglašavanja nudi Znatko?

Uz native content oglašavanje, Znatko omogućava da postavite display oglas (banner) u odabranim formatima na svim javno dostupnim stranicama Znatka sa linkom na Vaše web stranice.

Prema pozicijama kao na slici, Znatko podržava sljedeće formate display oglasa:
  • 970x250 px
  • 300x600 px
  • 300x250 px
Pozicija postavljanja vertikalnih oglasa 300x600 ili 300x250 je desni stupac, iznad naslova "Gdje pratiti Znatka?", ispod trenutno zadnjeg oglasa.

Pozicija postavljanja horizontalnog oglasa 970x250 je ispod glavnog izbornika.

AKCIJA!!! Na sve cijene vrijedi ljetni popust od 20% za virmansko plaćanje još tjedan dana.

Znatko u brojkama

Brojke posjećenosti i demografiju posjetitelja Znatka pogledajte na stranici sa statistikama.

Cjenik display oglašavanja na Znatku

970x250 px za CPM . . . . 15 € (113,11 kn)
300x600 px za CPM . . . . 12 € (90,49 kn)
300x250 px za CPM . . . . 8 € (60,32 kn)
Zakup rubrike fiksna pozicija na vrhu rubrike; mjesečno . . . . 300 € (2.262,18 kn)
300x250 px fiksna pozicija na svim stranicama; mjesečno . . . . 800 € (6.032,49 kn)
*CPM = Cost Per Mille (1.000) impressions

Cjenik native content oglašavanja na Znatku

Trajna objava - tip A (Vaš unos pitanja + Vaš unos odgovora) . . . . 50 € (377,03 kn)
Trajna objava - tip B (naš unos pitanja + Vaš unos odgovora) . . . . 80 € (603,25 kn)
Trajna objava - tip C (naš unos pitanja + naš unos odgovora) . . . . 100 € (754,06 kn)
Znatkov stručni intervju . . . . 700 € (5.278,43 kn)
Cijene su jedinične

Napomene

Cijene su u kunama i eurima. Tečaj konverzije je 7,53450 kuna = 1 euro. Na cijene se obračunava PDV. Cjenik vrijedi od 01.07.2023.

Odobravamo agencijske popuste, popuste na avansno plaćanje i na količinu te za Vas slažemo individualnu ponudu.

Kako se Znatko koristi za native content oglašavanje?

Ne samo da je Znatko odlično mjesto za stručnjake da dijele svoje stručno znanje i iskustva iz prakse za određenu temu već je odlična prilika za organizacije i brendove da se oglašavaju u cilju dugoročnog povećanja prepoznatljivosti te dodatno osnaže promet prema svojim web stranicama.

Zašto se oglašavati kroz native content na Znatku?

Posjetitelji prepoznaju Znatka kao pouzdan i kvalitetan izvor informacija. Pokazivanje Vaše ekspertize kroz Znatka je odličan način da dođete do posjetitelja u njihovoj fazi razvijanja svijesti o Vašoj ponudi te u fazi odlučivanja (o kupnji) - prvim i najznačajnijim koracima u procesu stjecanja novih kupaca kroz tzv. marketinški ljevak (eng. marketing funnel). Time ne samo da širite Vašu javnu prisutnost već i održavate Vaš autoritet u Vašem području djelovanja i - ono što je još bitno - dovodite posjetitelje na svoje web stranice. U konačnici, u Vašem poslovanju pojačavate (eng. boost) konverzije posjetitelja Vaših web stranica u Vaše kupce.

Oglašavanje na Znatku, osim klasičnog digitalnog oglašavanja display oglasima (eng. banner), spada u područje native content oglašavanja. Kako biste lakše razumjeli kako napraviti najefikasniju native content kampanju na Znatku, predlažemo da za početak pročitate ovaj tekst do kraja, ali i ove odgovore na Znatku o prednostima native content oglašavanja:
  1. Koje su prednosti oglašavanja sadržajem (content-marketing)?
  2. Kako napisati po pravilima content marketinga super odgovor na Znatku?
  3. Kako kreirati dobar sadržaj za content marketing?

Osnažite svijest o Vašem brendu i promet na Vaše web stranice!

Znatko je izvrstan izvor pouzdanih podataka, sa stručnjacima koji dolaze iz različitih industrija i koji dijele svoje vrijedno znanje i iskustvo. Pretraživanje Znatkove baze znanja i iskustava omogućeno je ili na samim web stranicama servisa ili putem Google tražilice koja je značajan suradnik Znatku te koja dovodi Znatku mnoštvo zainteresiranih posjetitelja željnih znanja iz određenog područja.

Platforma Znatko je PiO forum koji se danas sve više koristi u poslovanju te svom ostalom ljudskom djelovanju, kroz znanja iz svih područja, kojim vodeći članovi organizacija postaju prepoznati kao "guru" za to područje te istovremeno grade svoju reputaciju prisutnosti i ekspertize na internetu. Vjerodostojnost odgovora vodećih članova organizacija stvaraju prepoznatljivost brenda, a linkovi na Znatku promet prema Vašim oglašavanim web stranicama.

Kako se primijeniti native content oglašavanje na Znatku?

Preporučamo digitalnim oglašivačima da kontaktiraju Znatka i zatraže pripremu ZNATKOVOG STRUČNOG INTERVJUA sa čelnom osobom u organizaciji koja želi promovirati svoju ponudu.

Specifičnost ovog oblika oglašavanja kroz Znatkov stručni intervju je dozvola da postavite tzv. MARKETINŠKI POTPIS ispod svakog odgovora intervjuirane osobe sa promotivnim sadržajem ponude po Vašem izboru.

S vremenom, vjerodostojnost odgovora čelne osobe organizacije stvara prepoznatljivost (eng. brand) organizacije dok istovremeno linkovi na Znatku u marketinškom potpisu intervjuiranog odgovarača stvaraju promet prema Vašim web stranicama.

Što dobivate native content oglašavanjem na Znatku?

Jednom kada stručni odgovori kroz Znatkov stručni intervju postanu javno vidljivi na Znatku, oni su dostupni kroz pretraživanje Znatka. No, ono što je još bitnije - odgovor se pojavljuje i među prvim rezultatima na Google tražilici kod pretraživanja pojmova iz pitanja i odgovora zbog ugrađenih automatskih tzv. SEO (eng. Search Engine Optimization) tehnika u samu srž funkcioniranja platforme Znatko. Kroz kraće vrijeme nakon odgovaranja na svako pitanje (nakon Google-ovog indeksiranja novog odgovora), svako pitanje je javno dostupno kroz Google tražilicu te svatko tko traži ekspertizu u određenom području pretraživanjem Google rezultata jednostavno dolazi i do Znatka, a to ujedno znači i do odgovora intervjuirane osobe iz organizacije, te ujedno i marketinškog potpisa s Vašom ponudom na kraju odgovora. Kroz poziv na akciju marketinški potpis dovodi zainteresirane posjetitelje na Vašu web stranicu. Bingo! Vaše oglašavanje je uspjelo!

Na Vama je da li želite ovime pojačavati prepoznatljivost (eng. brand awareness) ili dovedene posjetitelje na Vaše web stranice konvertirati u - kupce.

Bonus

Kod bilo kojeg oblika oglašavanja na Znatku čeka Vas mogućnost dodavanja vijesti na osobnom javnom profilu čelne osobe organizacije koju promovirate, a koje možete iskoristiti kao mjesto za dodavanje vijesti o novim proizvodima ili uslugama u ponudi te organizacije.

Reference

Primjere ovdje opisane suradnje pogledajte na našoj stranici s referencama, a Znatkove stručne intervjue na stranici s popisom intervjua.

Kontakt

Znatka možete direktno kontaktirati ovako, a za oglašavanje kroz ovdje gore opisanu marketinšku ponudu na Znatku najbolje je kontaktirati vlasnika Znatka - tvrtku Marketing odjel d.o.o.

Iskoristite nov i inovativan način digitalnog oglašavanja jer - Znatko Vam može pomoći!
Znatko medijski pokriva

Humans vs Machines

Zagreb
29. 09. 2023.

ULAZNICE uz 20% POPUSTA
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.9k pitanja

18.8k odgovora

5.9k komentara

1.5k korisnika

...