Ajla Mulalić

Ajla Mulalić
Titula: Znatkov korisnik
Korisnik već: 1 godina (od 23.01.2023.)
Kontakt: Pošalji privatnu poruku
Ime i prezime: Ajla Mulalić
Organizacija: Invision Consulting
Zanimanje: Business & Team Developer
Grad, država: Bihać, Bosna i Hercegovina
Kratki životopis: Poduzetnica sam 10 godina, a zadnjih 6 godina vodim svoju konsultantsku agenciju Invision Consulting. Iako ni u najluđim snovima nisam mislila da ću postati poduzetnica, u svijet biznisa sam ušla zbog slobode kreativnosti koja mi je trebala da napravim najbolje rezultate.

Kroz svoju 10-godišnju poduzetničku avanturu pokrenula sam šest biznisa u različitim sektorima. Neki od njih su propali, ali sam iz njih naučila velike lekcije. Invision je još jedna priča biznis priča koja je nastala iz višegodišnjeg hobija koji bi radila i da novac ne postoji.

Invision, kao i sve ostale biznise koje vodimo, sam pokrenula sa svojim partnerom Amirom, koji je zapravo sve ono što ja nisam. On voli sve što ja ne volim raditi i odlična smo kombinacija. Kroz Invision pomažemo poduzetnicima da svoj biznis dizajniraju prema svojim željama i zarađuju više, a rade manje, a kompanijama da ne gube najbolje ljude u timu i novac kroz edukacije i team building programe. Naši idealni klijenti su oni koji vjeruju u razvoj sebe i ljudi i koji su spremni danas investirati kako sutra ne bi izgubili kvalitetne ljude, novac i prilike za razvoj.

Pokretači smo Invision Business Doručka, networking meetupa kroz koji smanjujemo usamljenost u biznisu. IBD se održava u nekoliko gradova u BiH zadnje 3 godine.

Vjerujem u mentorstvo i coaching. Vjerujem da je upoznavanje različitih verzija sebe kroz rast i doprinos jedini cilj i smisao života. Godinama većinu zarađenog trošim na dvije velike ljubavi, edukacije i putovanja. U novembru 2021. mi se ostvario životni san, da smo u business coaching programu kod Tony Robbins-a (Business Mastery). Volim sve što uključuje ljude, doživotni sam student ljudske dinamike i ponašanja.
Moja web stranica: https://invision.consulting/
Ovlaštenja: Komentiranje sadržaja
Glasovanje na odgovore
Davanje pokuda odgovorima
Prijava neprikladnog sadržaja
Objavljivanje javnih poruka

Ajla Mulalić sudjeluje na ovim pitanjima

Ukupno: 101 bodova (na 476. mjestu)
Razina: [Aktivan]
Pitanja: 0
Odgovora: 1 (1 najbolji)
Komentara: 0
Glasovanja na: 0 odgovora
Dao drugima: 0 pohvala, 0 pokuda
Primio od drugih: 11 pohvala, 0 pokuda

Javne poruke od Ajla Mulalić

Prijavite se ili registrirajte kako biste napisali javnu poruku.
Molim ispunite profil sa slikom. Hvala.
Znatko 23.01.2023. od Znatko
...