Luka Frljužec

Luka Frljužec
Član od: 1 godina (since Jul 12, 2016)
Status: Registered user
Ime i prezime: Luka Frljužec
Zanimanje: Email marketing ekspert - Redoviti predavač na Web Marketing Akademiji
Grad, država: Zagreb, Hrvatska
Kratki životopis: Magistar ekonomije Luka Frljužec trenutačno je zaposlen kao email marketing ekspert u prvom lokalno prisutnom email service provideru - MailPlusu d.o.o. Za vrijeme studija na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu odabrao je smjer i kolegije koji su mu omogućili specijalizaciju u marketingu s fokusom na digitalni marketing, a u dosadašnjoj karijeri radio je u različitim tvrtkama i surađivao na brojnim projektima.

Iskustvo i široka slika kada je u pitanju kompleksnost poslovanja svih segmenata rada tvrtke, danas mu koriste kako bi se lako prilagodio novim izazovima, situacijama i trendovima u poslovnom okruženju te ponudio adekvatna marketniška rješenja klijentima iz različitih industrija.

Usavršavanje u području email marketinga nastavlja i dalje te je neko vrijeme proveo na edukaciji u Nizozemskoj, na jednom od najnaprednijih tržišta email marketinga. Sa trenutačne pozicije email marketing experta radi kao konzultant za brojne tvrtke, educira zaposlenike i klijente te aktivno sudjeluje u brojnim projektima.
Moja web stranica: www.mailplus.email

Aktivnosti korisnika: Luka Frljužec

Bodova: 0 bodova
Titula: Početnik
Pitanja: 0
Odgovora: 0
Komentara: 0
Glasao: 0 odgovora
Dao drugima: 0 pohvala, 0 pokuda
Primio od drugih: 0 pohvala, 0 pokuda
...