997 pregleda
Lovro Gorup u rubrici Hrana i piće od Lovro Gorup [Superaktivan] (3.4k bodova)
Koji je najbolji meni hrane u Cinestaru? Što vam je najdraže?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+4 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (55.2k bodova)
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor

Osobno mi je najdraži meni hrane u Cinestaru Fun MENI. Sastoji se od srednjih slanih kokica, malog bezalkoholnog pića (0,3 L) i Haribo bombona.

Zašto biram baš taj meni?
Kokice su kokice i jednostavno moraju biti pri ruci u kinu. Uz njih brzo ožednim pa trebam piće za okrijepu, ali nekako mi nije prikladno alkoholno piće u kinu pa posežem za bezalkoholnim. I na kraju, obožavam Haribo bombone i uvijek ostane mjesta u želucu za nešto slatko.

Ponekad kupujem i jedan od menija Student MENI ili Student PLUS MENI koji nisu toliko obilni, ali su cijenom pristupačniji. Međutim, samo studenti imaju pravo na kupnju ovih menija.

+3 glasa
Lucija V. od Lucija V. [Ekstraktivan] (8.0k bodova)
Cinestar nudi dosta Meni opcija, između ostalog to su Popcorn meni, Nachos meni, studentski, Family&Friends, Kids Double i Beer Meni.

Meni najdraži je obični Popcorn Meni. Sastoji se od slanih srednjih kokica, bezalkoholnog pića (0,5 L) te Lion ili KitKat čokoladicom. Nije ništa spektakularno ili posebno, ali 'nema kina bez kokica'. Uđe u naviku jesti kokice u kinu te u jednom trenutku postane imperativ u krilu imati kokice.
+3 glasa
Lara Tić od Lara Tić [Superaktivan] (3.8k bodova)
Cinestar ima iznenađujuće velik izbor hrane, pića i kombinacija istih. Ja osobno sam veliki fan nachosa, pogotovo ljutih. Preporuka bi bila meni paprenih nachosa, uz umake sir i salsa (vrhnje inače ne jedem ali tko voli isto je fino), i uz to dolazi i piće po izboru te i jedna čokoladica. Osim toga, jako je isplativo uzeti meni s velikim kokicama, koje su dovoljne da se dvoje ljudi od njih "najede" tj zasiti. U kinu se nikad ne može pogriješiti s kokicama jer ih je najjednostavnije jesti bez ometanja, ali nachosi su okusom finiji i veći mi je užitak jesti njih dok gledam neki dobar film. U slast!

Slična pitanja

1 odgovor 878 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.2k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...