1.1k pregleda
Augustina Kolak u rubrici Hrana i piće od Augustina Kolak [Megaktivan] (13.3k bodova)
prikazano od Znatko
Gdje u Zagrebu ima najbolji kebab?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+7 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (54.8k bodova)
odabran od Augustina Kolak
 
Najbolji odgovor
Obožavam kebab, a kako s vremena na vrijeme nemam vremena za samostalnu pripremu, u žurbi posežem za gotovom hranom. Kebab je često moj prvi izbor te sam, otkako studiram u Zagrebu, isprobala više kebabdžinica po gradu.

Ako prije puta vlakom nisam stigla ništa pojesti, uvijek ću rado svratiti do Finog griza u Importanne pothodniku ispod Glavnog kolodvora. Cijena malog kebaba je oko 15 kuna, a cijena velikog iznosi otprilike 25 kuna. Mali kebab je zapravo dovoljno velik. Meso je ovdje, umjesto u trakicama, rastrgano. Kod ovog mi se kebaba sviđa što su svi prilozi deblje narezani pa podjednako dominiraju okusom. Također, volim što su peciva ovdje uvijek svježa.

Na uglu Vodnikove i Savske nalazi se Dr. Kebab. Ovu kebabdžinicu preporučili su mi i prijatelji, a otkako samo tamo pojela prvi kebaba, i ja je stalno preporučam drugima. U Dr. Kebabu najviše mi se sviđa ljuti umak. Nekako je posebnog okusa i razlikuje se od svih drugih koje sam probala. Ne znam koriste li ovdje neke drugačije začine za njegovu pripremu, ali definitivno je sočniji i ukusniji od drugih. Čini mi se da je na bazi rajčice, a sviđa mi se i to što nije previše gust. Cijena velikog kebaba ovdje iznosi oko 30 kuna, a za mali kebab potrebno je izdvojiti otprilike 10 kuna manje.

Ispod Ciboninog tornja nalaze se dvije kebabdžinice i obje toplo preporučam. Jedna od njih je „Cibona“, a druga je „City Kebap Centar“. O objema su cijene kebaba izrazito niske, ispod 20 kuna. U „City Kebap Centru“ nudi se niža cijena za studente i umirovljenike. Mali kebabi u ponudi u obje ove kebabdžinice veći su od drugih prosjeka. Ovdje sam pojela najjeftinije, a jedne od najboljih kebaba ikada. Toplo preporučam!
+4 glasa
Ivana Steković od Ivana Steković [Megaktivan] (18.4k bodova)

Za ljubitelje kebaba,najbolji kebabi su mi:

  • Jubmo Kebab
  1. U Dubravi (Vinodolska ul.1)
  • Ali Kebaba 
  1. Av.Dubrava 3, okretište Dubrava
  2. City centar One East ima
  3. Heinzelova 8, Kvatrić

Primami te mirisom,zadivi te okusom!

Odlični,zasitni,izvrsno meso,lepinja,tortilja i najbolji umaci.

U Ali Kebabi mi se sviđa što imaš svakakvih menu-a,i kombinacija.Pomfri,onion rings,miješana salata,mini palačinke,sladoled…

Slična pitanja

1 odgovor 826 pregleda
1 odgovor 834 pregleda
1 odgovor 237 pregleda

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.7k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...