Ivan Gačić u rubrici Restorani i barovi od
tagovi uređeni od Znatko
Gdje je restoran "Kod trovača" (ili samo "Trovač" - kolokvijalni naziv za osobu koja truje otrovom) u Zagrebu i po kojoj hrani je poznat? Koje mu je radno vrijeme?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+14 glasa
Sandra Vukov od
odabran od Ivan Gačić
 
Najbolji odgovor
Znam da je nasuprot mog drugog stana u Ilici 125 City Club Grill zvan "trovač" i radno vrijeme mu je sad dok je corona od 9 ujutro do 2 ujutro ali inaće rade i do 5 ujutro, svaki dan. To su definitivno najbolji čevapi koje sam probala u životu čak je i lepinja finija i luk i kajmak. Velika porcija je 27 kuna, mala 17 kuna i vrijedi svake lipe. Tamo je odlazio Dražen Petrović i brojni drugi poznati. Kažu trovač jer tako je fino da si na sedmom nebu, "otrovan".. to je trovač kojeg ja znam, možda ima i drugih. Imaju samo čevape, ne znam za neku drugu hranu, svi jedu samo čevape :D
+12 glasa
Tomislav Gatara od
Eh da... Trovač je najpoznata noćna čevapđinica u Zagrebu (Ilica 125) koja jedina radi u tom zapadnom dijelu grada (Črnomerec). Radi skoro cijelu noć. Blizu je Trga Francuske Republike i ako niste pješke, uvijek negdje u okolnim ulicama možete naći parking.

Nakon lude zabave u gradu, vikend-pijanstva i dobrog provoda u klubovima, često je usputna stanica mnogim namjernicima koji prolaze tom trasom prema doma, prema zapadnom dijelu Zagreba.

Službeno se zove City Club Grill, ali ga nitko tako ne zove.

Uvijek je Trovač noću radio. Rijetko da nije. Desetljećima. Ćevapi s lukom su brutala. Obavezno s kajmakom! Po želji s kefirom.

Unutra se kod Trovača inače sjedi, osim za šankom, za niskim drvenim stolovima (bosanski tip stola - sofra) i malim stolicama. Zna biti gužva, ali taman - nikad prevelika.

Često možete u Trovača sresti u ranim jutarnjim satima poznate glumce, pjevače i pjevačice.
+5 glasa
Goran Gonar od
Često sam gost tamo i mogu vam reći da ima nešto u tome da u rane jutarnje sate, nakon pijanke, dođeš na mjesto koje znaš da radi već 100 godina cijelu noć... I znaš da će dobiti dobre ćevape i fini kajmak.

Nemaju neki veliki izbor hrane, ali svi znamo zašto već 100 godina idemo "kod trovača" - jer se razina usluge ne mijenja, fokusirali su se samo na par prehrambenih proizvoda i znaš da će uvijek raditi makar bio i lockdown.

Slična pitanja

2 odgovora 882 👀
1 odgovor 410 👀
3 odgovora 3.7k 👀
1 odgovor 425 👀
2 odgovora 2.1k 👀
1 odgovor 245 👀
2 odgovora 785 👀
2 odgovora 2.0k 👀
4 odgovora 1.6k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...