1.5k pregleda
Lovro Gorup u rubrici Stanovanje od Lovro Gorup [Superaktivan] (3.4k bodova)
promjena rubrike od Znatko
Valjali 2u1 perilica i sušilica rublja? Negdje sam pročitao da nisu kvalitetne. Imate li iskustva s ovakvim proizvodima?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Lucija V. od Lucija V. [Ekstraktivan] (8.0k bodova)
2u1 perilice-sušilice rublja dobar su izbor akoživite u malom stanu jer taj jedan uređaj zauzima manje mjesta nego dva odvojena, na kupnju 2u1 uređaja ljudi se odlučuju upravo zbog prostora koje zauzima, ali i činjenice da je kupnja 2u1 uređaja jeftinija od kupnje dva posebna uređaja.

Kod 2u1 uređaja sušilica je uvijek kondenzacijska (zrak cirkulira kroz bubanj, hladi se u kondenzatoru pa ponovno vraća u bubanj), takve sušilice koriste više vode i struje od ventilacijskih (koje moraju biti spojene na vanjski dovod zraka). Osim toga perilica i sušilica 2u1 uređaja nemaju isti kapacitet, to znači da će se jedno pranje morati sušiti u dva navrata.

Budući da troši puno struje i vode potrebno je paziti da kapacitet pranja i sušenja odgovara potrebama kućanstva. Preveliki, nepotreban kapacitet samo će bespotrebno trošiti previše.

Također, preporuča se kupnja uređaja koji imaju opciju odgođenog starta (perilica može početi raditi u noćnim satima kada je struja jeftinija), mogućnost sušenja na različitim temperaturama (omogućuje sušenje osjetljivog rublja) te opciju parnog sušenja rublja i dodatne programe koji spriječavaju gužvanje (ako se izvade odmah nakon sušenja, odijevni se predmeti većinom ne trebaju peglati), a budući da su perilica i sušilica kombiniranih uređaja različitih kapaciteta dobro je imati senzore koji upozore svaki puta kada je kapacitet premašen.

Na ovom linku moguće je pronaći 2u1 perilice-sušilice rublja: https://www.jeftinije.hr/L3/1906/bijela-tehnika/pranje-susenje/perilice-susilice-rublja

Slična pitanja

1 odgovor 145 pregleda
5 odgovora 459 pregleda
2 odgovora 1.2k pregleda
3 odgovora 142 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...