Lovro Gorup u rubrici Stanovanje od Lovro Gorup
promjena rubrike od Znatko
Valjali 2u1 perilica i sušilica rublja? Negdje sam pročitao da nisu kvalitetne. Imate li iskustva s ovakvim proizvodima?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Lucija Vlaović od Lucija Vlaović
2u1 perilice-sušilice rublja dobar su izbor akoživite u malom stanu jer taj jedan uređaj zauzima manje mjesta nego dva odvojena, na kupnju 2u1 uređaja ljudi se odlučuju upravo zbog prostora koje zauzima, ali i činjenice da je kupnja 2u1 uređaja jeftinija od kupnje dva posebna uređaja.

Kod 2u1 uređaja sušilica je uvijek kondenzacijska (zrak cirkulira kroz bubanj, hladi se u kondenzatoru pa ponovno vraća u bubanj), takve sušilice koriste više vode i struje od ventilacijskih (koje moraju biti spojene na vanjski dovod zraka). Osim toga perilica i sušilica 2u1 uređaja nemaju isti kapacitet, to znači da će se jedno pranje morati sušiti u dva navrata.

Budući da troši puno struje i vode potrebno je paziti da kapacitet pranja i sušenja odgovara potrebama kućanstva. Preveliki, nepotreban kapacitet samo će bespotrebno trošiti previše.

Također, preporuča se kupnja uređaja koji imaju opciju odgođenog starta (perilica može početi raditi u noćnim satima kada je struja jeftinija), mogućnost sušenja na različitim temperaturama (omogućuje sušenje osjetljivog rublja) te opciju parnog sušenja rublja i dodatne programe koji spriječavaju gužvanje (ako se izvade odmah nakon sušenja, odijevni se predmeti većinom ne trebaju peglati), a budući da su perilica i sušilica kombiniranih uređaja različitih kapaciteta dobro je imati senzore koji upozore svaki puta kada je kapacitet premašen.

Na ovom linku moguće je pronaći 2u1 perilice-sušilice rublja: https://www.jeftinije.hr/L3/1906/bijela-tehnika/pranje-susenje/perilice-susilice-rublja

Slična pitanja

3 odgovora 10.2k 👀
Lovro Gorup 24.11.2020. pitanje u rubrici Stanovanje od Lovro Gorup
3 odgovora 866 👀
2 odgovora 1.0k 👀
5 odgovora 8.9k 👀
1 odgovor 555 👀
1 odgovor 336 👀
1 odgovor 2.7k 👀
2 odgovora 864 👀
1 odgovor 612 👀
1 odgovor 2.3k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...