730 pregleda
Lovro Gorup u rubrici Odnosi i veze od Lovro Gorup [Superaktivan] (3.4k bodova)
Što i gdje kupiti osobi koja voli "Friends" seriju?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+7 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (54.9k bodova)
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor

Ova je godina idealna za sve fanove humoristične serije „Friends“.

Kozmetički brend Revolution Beauty izbacio je liniju dekorativne kozmetike i proizvoda za njegu tijela po uzoru na spomenutu seriju. Ponuda je zaista bogata, od paleta sjenila, sjajila i ruževa za usne, preko balzama za usne i maslaca za tijelo, pa sve do različitih kupki. Ono po čemu se svi ovi proizvodi najviše izdvajaju jest njihov dizajn s detaljima koji su proslavili seriju. Bogata ponuda dostupna je na sljedećoj poveznici: https://www.revolutionbeauty.com/uk/en/friends.

Osim gore navedenog brenda, Friends kolekciju moguće je naručiti i sa sljedećih stranica:

  1. Mad Beauty - https://www.madbeauty.com/gifts-c1/friends-c118
  2. BEAUTY BAY - https://www.beautybay.com/l/?q=friends
  3. PINK PANDA - https://www.pinkpanda.hr/friends-revolution
  4. ASOS - https://www.asos.com/women/

S posljednje navedene stranice mogu se naručiti i šalice s dizajnom ove serije.

Mad Beauty web shop nudi i adventski kalendar s poznatim žutim okvirom za vrata koji se kasnije može iskoristiti za dekoriranje vlastitog doma.

Posteri, bilježnice, šalice i privjesci za ključeve dostupni su i na sljedećoj poveznici: https://www.europosteri.hr/friends/.

Znatkica 15.11.2020. pitanje u rubrici Odnosi i veze od Znatkica [Superaktivan] (4.3k bodova) Što pokloniti osobi koja voli Star Wars?
Znatkica 15.11.2020. pitanje u rubrici Odnosi i veze od Znatkica [Superaktivan] (4.3k bodova) Što pokloniti osobi koja voli Star Trek serije i filmove?
Znatkica 15.11.2020. pitanje u rubrici Odnosi i veze od Znatkica [Superaktivan] (4.3k bodova) Što pokloniti onome tko voli TV seriju Dr. House?
+6 glasa
Ivana Metić od Ivana Metić [Superaktivan] (1.0k bodova)
Osobno sam ljubitelj "Prijatelja" i mogu reći da bi me oduševilo bilo što vezano uz seriju. Bilo da je to majica ili hoodica sa "Friends" natpisom ili memom, neka šalica sa logom serije itd. Ako se radi o osobi koja koristi šminku, MakeUp Revolution izdao je kolekciju šminke upravo baziranu na seriji. To bi za mene bio pun pogodak. Ako se želite malo više potruditi i pokazati dozu kreativnosti, možete na jedan CD ili USB staviti sve epizode, kako bi osoba uvijek imala mogućnost pogledati bilo koju epizodu. Ako i sami poznajete tematiku serije, možete najpoznatije rečenice i izjave pretvoriti u jedinstven i kreativan poklon.
+5 glasa
Lucija V. od Lucija V. [Ekstraktivan] (8.0k bodova)
Kod nas se može nabaviti kolekcija šminke RevolutionxFriends. Nisam isprobala proizvode iz te kolekcije, ali koristila sam proizvode marke Revolution Beauty. Njihova šminka nije skupa, ali nisam bila zadovoljna kvalitetom proizvoda koje sam koristila (paleta sjenila je bila jako slabo pigmentirana i presuha, a set za konturu je bio osrednji). Ako je i ova kolekcija ista kao i ostatak njihovih proizvoda, nije nužno pretjerano kvalitetna.

NBC ima stranicu na kojoj se prodaje 'official Friends merch' (https://www.nbcstore.com/collections/friends). Prodaju sve od DVD-a sa epizodama pojedinih sezona, odjeće do šalica i pribora za ured/školu). Problem je što dostavljaju samo unutar SAD-a tako da je teško doći do tih proizvoda, osim ako imate nekoga tko je trenutno u SAD-u.

Druga opcija je Ali Express (https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20201116021736&SearchText=friends+tv+show), na njihovoj je stranici moguće naći proizvode s motivima iz serije Friends po vrlo niskim cijenama.

Slična pitanja

4 odgovora 358 pregleda
1 odgovor 264 pregleda
4 odgovora 1.8k pregleda
1 odgovor 106 pregleda

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?



[ Pretraživanje Znatka ]

8.5k pitanja

13.7k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...