Rubrika "Kupovina" s nedavnim pitanjima i odgovorima

Akcijski katalozi kvartovskih trgovina

Za povoljnu kupovinu ne trebate tražiti veletrgovine i putovati u metropole samo kako biste proširili vidike, posebno ako pofali samo jedan sastojak za savršeno jelo ili desert, ali i kad se obavlja nešto veća kupovina. Posebno po pitanju inspiracije ali naravno i uštede, vrijedi posjetiti portal Kaufino, koji prikuplja sve akcijske kataloge većih trgovina na jednom mjestu. Tako primjerice možete naći izbor akcija Lidl kataloga, Konzumovih kataloga, kataloga trgovina Plodine, Eurospin, Spar, Tommy i mnogih drugih, i to ne samo trgovačkih lanaca koji prodaju poglavito prehranu. Također iskoristite Kaufinov izbor kataloga trgovina namještajem, poput Lesnine i Emmezete, obućom i odjećom, poput Deichmanna i Zare, drogerija i mnogih drugih trgovina sa raznolikim asortimanom, i uštedite kakve god vrste vaša kupovina i vaše potrebe bile.

Povoljna kupovina u vašem susjedstvu uz Kaufino

Svi smo se barem nekad našli u ovoj ili sličnoj situaciji: radimo desert za nadolazeće obiteljsko druženje, pri kraju smo ali se onda sjetimo da nam fali tajni sastojak koji čini upravo našu tortu najboljom na svijetu. Uz goste koji brzo dolaze, nemamo vremena autom otići do najbližeg trgovačkog centra, pa brzo idemo u najbliži dućan i molimo se da imaju upravo taj sastojak koji trebamo. Uz Kaufino.com cijeli ovaj proces može biti lakši i manje stresan, jer na dohvatu ruke imate ponudu kataloga koji vrijede i u najmanjim Konzumovim, Lidl, Studenac market i drugim trgovinama, kao i posebne ponude iskoristive u trgovinama u svakom većem gradu, kako biste mogli ciljano pronaći akcije upravo u vašem gradu, prošetati se do najbliže trgovine i bez panike kupiti točno ono što vam treba i čak pri tome ponešto i uštedjeti.

Uz Lidlov novi katalog u par minuta do onoga što vam treba

Upravo Lidl je jedan od trgovačkih lanaca čija se trgovina može naći u praktički svakom mjestu, a uz Lidl katalog novi popusti iskoristivi u ovoj trgovini nalaze se na jednom mjestu. Iskoristite razne Lidl akcije na prehranu i proizvode neophodne za kućanstvo. Tako primjerice ovotjedna Lidl mlijeko akcija obuhvaća mlijeko Pilos, Dukat mlijeko bez laktoze, a mogu se naći i druge marke mlijeka, neke od njih na akciju u sklopu Lidlove akcije u četvrtak ili ekskluzivno i drugim danima, ovisno kad Lidl izda svoj novi katalog. Osim prehranu na akciji, uz Lidl katalog igračke, hrana za životinje, higijenske potrepštine i razna druga neprehrana mogu se isto povoljno naći i to u vašem mjesnom Lidlu, bez ikakve potrebe da idete u veći grad ili veću Lid trgovinu.

Mali Konzum za velike ideje

Iako veliki trgovački lanci ogromnih dimenzija polako preuzimaju svijet kupovine, trgovina Konzum ne posustaje u namjeri da ima najveći broj poslovnica od svih drugih lanaca u Hrvatskoj. Tako je mali kvartovski Konzum savršeno mjesto za posjetiti i dnevne akcije Konzum nudi u svojem katalogu. Sadašnji i budući Konzum katalog i u njemu izbor dnevnih akcija Konzum možete naći svaki tjedan na Kaufinu, u lako čitljivom PDF formatu. Konzum svoje trgovine ima stvarno posvuda, od većih gradova i trgovina Konzum Zagreb, Konzum Split, Konzum Osijek, gdje Konzum ima veliki broj trgovina, do manjih mjesta gdje ima jednu ili dvije. Samo u Splitu Konzum ima čak 20 trgovina, bilo manjih Konzuma ili većih Super Konzuma, tako da možete biti sigurni da će se neka od njih naći u vašoj blizini.

2 odgovora
Da biste vidjeli više, kliknite na sva pitanja u ovoj rubrici.
Znatko medijski pokriva

Humans vs Machines

Zagreb
29. 09. 2023.

ULAZNICE uz 20% POPUSTA
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.0k pitanja

18.9k odgovora

6.0k komentara

1.5k korisnika

...