Lovro Gorup u rubrici Kozmetika i estetika od Lovro Gorup
Valjaju li kistovi za šminkanje kupljeni u Lidlu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+8 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor

LIDL kistove sam dobila na poklon i otkako sam ih isprobala, koristim ih svakodnevno. U početku sam bila skeptična, zbog čega ih nisam sama htjela kupiti. Nisam znala vrijedi li kupiti ih s obzirom da LIDL nije trgovina specijalizirana za kozmetiku i kozmetičke dodatke.

Mogu potvrditi da ne vidim razlike između Noelle i LIDL kistova, osim, naravno, u cijeni. Dok su Noelle kistovi zaista puno skuplji i manje ih je u pojedinačnom pakiranju, LIDL kistovi mogu se kupiti po cijeni koja otprilike iznosi 80 kn, a u pakiranju su svi kistovi koji su potrebni za potpuni make up.

Preporučam kupnju LIDL kistova. Čak i da se nekome ne svide (za što nema razloga), cijena je pristupačna pa nikome neće biti žao uloženih novaca. Kistovi su kvalitetni, dugotrajni i isplativi.

+6 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić

Lidlovi kistovi za šminkanje su mi se pokazalo kao jedni od boljih kistova. Kupila sam ih da ih probam jer cijena zaista nije prevelika. Cijena paketa kistova koji su potrebni za potpuni makeup je 80 kuna. Cijena jednog pojedinačnog kista je 25 kuna. 

Super je što se lako peru, dakle perem ih kao i ostale sa krutim sapunom i ni malo mi se nisu oštetili. Također dlačice sa kistova ne ispadaju što se inače često događa kod jeftinih kistova. Boja je dugotrajna i ne blijedi niti se ljušti. Također su odlična opcija za osobe koje se tek okušavaju u svijetu šminkanja te nisu nekakvi majstori i nema potrebe da kupuju skupe kistove. Ovi Lidlovi kistovi će im biti sasvim dovoljni. 

Svakako preporučam kupnju ovih kistova bilo da ste početnik ili osoba koja se godinama šminka. Lidl općenito ima zaista dobru kozmetiku, a tu spadaju i kistovi za šminkanje koji zasigurno zaslužuju više pozornosti.

Evo također jedna recenzija o njihovim kistovima: http://sweetlittlethingsb.blogspot.com/2016/04/lidl-makeup-brushes-review.html

+5 glasa
Ružica Perić od Ružica Perić
Do sada me Lidl nije razočarao sa svojom ponudom, pa tako ni sa kistovima. Tako da, ukoliko vam marke nisu bitne, definitivno je bolja opcija odlučiti se za njihove proizvode. Bez obzira jeste li početnik ili osoba koja je već duže vremena u kozmetici i šminki, lidlove kistove se svakako isplati kupiti, bez obzira na cijenu. Najveći mi je strah bio da će dlačice ispasti, ali to se do sada još uvijek nije dogodilo. Kistovi se lako i brzo peru, stoga nije potrebno na njih trošiti ni previše vremena što se tiče brige i održavanja.

Slična pitanja

1 odgovor 1.3k 👀
1 odgovor 1.4k 👀
4 odgovora 3.3k 👀
1 odgovor 691 👀
13 odgovora 1.8k 👀
1 odgovor 822 👀
9 odgovora 2.6k 👀
4 odgovora 1.2k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...