Lovro Gustić u rubrici Posao od
Koja cijena je najbolja za naplaćivati pri davanju instrukcija?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+5 glasa
Pavo Lasić od
Po meni, cijena za instrukcije ovisi o samom predmetu ucenja. Matematika je zasigurno kompleksiniji predmet za razliku od bilo kojih drugih predmeta kao sto je npr. Engleski jezik.

Ovdje u Dubrovniku, profesori prosjecno traze 100 kuna za sat instrukcija iz matematike, i to je po meni prihvatljivo. Recimo iz Engleskog i Povijesti, profesori uzimaju od 50 do 80 kuna sto mi je također prihvatljivo.

Sve iznad 100 kuna mi je previse (iako je 100 kuna isto za nekog visoko) i ne bi se smjelo toliko naplacivati.
+2 glasa
Mihaela Blažeka od
Smatram da nitko ne bi smio ići ispod 50 kuna po jednom satu (60 minuta). Naravno, to ovisi o mnogo drugih okolnosti i ponekada je dobro spustiti cijenu kako bi Vas netko izabrao, ali to i nije previše fer prema drugim instruktorima jer se spuštanjem cijena spušta općenito cijena instrukcija na tržištu, a znanje je vrijedno i trebalo bi se cijeniti. Eventualno, ako želite spustiti cijenu, možete ju spustiti ako netko uzme više od jednog sata. Primjerice, sat vremena je 50 kuna, a sat i pol 70 kuna.
+2 glasa
Karla Jurišić od

Dok sam bila učenica, često sam znala odlaziti na instrukcije kako bi se bolje pripremila za nadolazeći ispit. Zbog toga sam se susrela s raznim cijenama instrukcija, ali i raznim kvalitetama instrukcija. Znala sam koliko je određeni sat bio učinkovit te koliko je instruktor ili instruktorica znala prenijeti određeno znanje i objasniti gradivo.

Cijena jednog sata fizike koštala je 70 kuna, a primjerice matematike 50 kuna. Također, ovisi o tome ima li ta osoba puno učenika ili nema te kolika je potražnja za njima. 

Rekla bih da je prosječna cijena instrukcija 70 kuna, ali sam znala za jednu osobu plaćati i 100 kuna po satu, što mislim da je malo visoko, a da ne pričamo o cijeni sata preko 100 kuna. 

+2 glasa
Sandra Vukov od
Pohađala sam instrukcije iz matematike, engleskog, njemačkog i statistike. Nikada nisam intrukcije platila više od 40 kn po jednom satu (60min) sjećam se da sam plačala u Zagrebu i 35 kn po satu (ne matematiku). Danas ima svakakvih cijena za instrukcije ali vjerovali ili ne nađe se ovakvih cijena i previše pa napr. meni nije palo na pamet ići onome za duplo više novaca ako sam imala ovakve ponude. Naravno, profesori bi mogli naplatiti i više od ovih cijena, svako odlučuje za sebe koju će cijenu staviti i uvijek za svaku ponudu se nađe kupac, onaj koji će to prihvatiti. Instrukcije su bile dobre, položila sam sve predmete koje sam dodatno učila i upisala sam željeni fakultet. Ako baš nekom nešto nikako ne ide i jako mu je bitno da iz toga ima veću ocijenu, onda će taj i platiti 100 kn po satu, protiv čega nemam baš ništa protiv.

Slična pitanja

1 odgovor 667 👀
1 odgovor 459 👀
3 odgovora 1.2k 👀
1 odgovor 1.3k 👀
1 odgovor 586 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.2k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...