Marko Vuljanić u rubrici Kozmetika i estetika od Marko Vuljanić
Imate li iskustva sa LUSH proizvodima? Kakvi su, isplate li se?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+15 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka
LUSH prodavaonica je ona u Petrinjskoj 4 pored koje, kada prođete blizu nje, vas zapahnu najljepši mogući mirisi. To je prodavaonica ručno rađene (handmade) prirodne kozmetike koja je otvorena 1996. Lush je službeno započeo sa svojim radom 1995., a sjedište mu je u Engleskoj. Prodavaonica u Hrvatskoj bila je druga otvorena LUSH prodavaonica, dok ih danas ima već preko 700 u cijelom svijetu. LUSH kozmetika je jako kvalitetna, ali nije za svačiji džep. No, u usporedbi sa nekim puno skupljim svjetskim imenima, ovaj brend za svoju kvalitetu zapravo ima odličnu cijenu. Zato bih rekla da se svakako isplati kupovati LUSH proizvode, ako si ih možete priuštiti.
+13 glasa
Karla Jurišić od Karla Jurišić
LUSH je prije nekoliko godina došao u Hrvatsku i svi su moji prijatelji poludjeli za njih. Prije sam znala češće kupovati u ovom dućanu, ali sam s vremenom prestala jer mi nije blizu dućan.

Sada ga znam posjetit kada idem u Arenu, jer se tamo nalazi jedan dućan i kada uđem unutra zapuhne me izvanredan miris. Ovdje sam znala kupovati takozvane 'bath bombs' koje stavite u kadu i vodi daju određenu boju ili miris. Koža je nakon te kupke mirišljava i nježna.

Nude proizvode za kupke, maske za lice, proizvode za skincare,te maskare. Izabrala bi ovaj dućan kada bi kupovala nekome poklon jer imaju širok izbor i lijepa pakiranja. No, ne za svakodnevnu uporabu.

Konkurencija  mu je THE BODY SHOP, koji također ima široku i bogatu ponudu, ali proizvodi nisu toliko jeftini tako da budite spremni izdvojiti malo više novaca za ove dućane.
+9 glasa
Sandra Vukov od Sandra Vukov
Proizvodi nisu nimalo jeftini ali se isplate jer su jako lijepo upakirani, daju savršen miris i mekoću vašem tijelu. U Lush dodem 4,5 puta godišnje po bombe za kupanje za kadu i gel za tuširanje, takodjer kada trebam nekome pokloniti poklon. Počela sam prelaziti i na druge proizvode jer mi je išlo na živce što im mnogo proizvoda nema ambalažu, što baš i nije najbolje za neke paprene cijene koje imaju a ja ih nemam gdje držati pa ih držim na nekim papirnatim omotima koji se raspadu od vode jer nemam toliko praznih posudica. Jednom sam probala tekući parfem za 250 kuna, bio je pravo osvježenje ali rađe bi za te novce kupila parfem od Ariane Grande Ari by Ari :D Nisu loši, nimalo, isplati se kupovati kod njih samo možda da više imaju nekih akcija ( povoljnih akcija) tako da ljudi imaju više volje isprobati sve njihove proizvode.

Slična pitanja

2 odgovora 2.3k 👀
Augustina Kolak 31.12.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Augustina Kolak
1 odgovor 1.5k 👀
Augustina Kolak 21.12.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Augustina Kolak
3 odgovora 1.9k 👀
1 odgovor 1.6k 👀
3 odgovora 1.8k 👀
4 odgovora 1.1k 👀
3 odgovora 821 👀
1 odgovor 2.3k 👀
4 odgovora 1.1k 👀
1 odgovor 1.6k 👀
Lovro Gorup 20.10.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Lovro Gorup
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...