193 pregleda
Karla Jurišić u rubrici Kupovina od Karla Jurišić [Turboaktivan] (28.6k bodova)
Gdje mogu kupiti elegantne torbe za laptop, a da nisu preskupe?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+6 glasa
dedonderes od dedonderes [Aktivan] (297 bodova)

Super korisne stranice za takve stvari su ti nešto tipa Nabava.net. Oni na jednom mjestu prikazuju cijene proizvoda iz preko 200 trgovina. Pa onda umjesto da posjećuješ web stranice svake posebne trgovine, tu imaš sve na jednom mjestu.

Preporučam da baciš oko na njihovu kategoriju "Torbe za laptope" jer će ti se tamo izlistati skoro 400 različitih modela torbi. Većina su klasične crne torbe, ali ima vrlo elegantnih koje izgledaju kao ženske torbice, ili klasičnih modela malo ljepših boja i dezena itd. Kada nađeš što ti se sviđa, odeš na stranice trgovine koja taj proizvod prodaje i tamo naručiš ili odeš u njihovu fizičku poslovnicu ako je imaju.

+6 glasa
Gabriela Novosel od Gabriela Novosel [Proaktivan] (876 bodova)
Ukoliko tražiš dobru torbu za laptop, a da je upsut i lijepa, a prije sveg apovoljna, najbolje ti je potražiti na stranicama poput wisha ili ebaya. Postoji mali milijun raznih torbi z alaptop, u raznim uzorcima i s ponudom u svim veličinama. Ukoliko s druge strane želiš nešto što je praktično i prije svega kvalitetno, HP u svojoj ponudi ima odlične ruksake za laptope koji su osmišljeni za lakše nošenje računala.
+4 glasa
Ružica Perić od Ružica Perić [Megaktivan] (12.6k bodova)
uređen od Znatkica

Kvalitetna torba za laptop ne bi trebala prijeći cijenu od 250 kn. Sve ostalo, po meni je kupovina marke, a ne samog proizvoda. Dućani sa elektronikom uglavnom drže i torbe za laptop, ali ponuda nije baš velika. Za bržu nabavu, svakako bih preporučila nabavu online sa hrvatskih stranica, kako se ne bi predugo čekalo na dostavu, a ovo su neke stranice na kojima ih se može pronaći.

 

Slična pitanja

3 odgovora 337 pregleda
2 odgovora 884 pregleda
3 odgovora 3.4k pregleda
1 odgovor 120 pregleda
2 odgovora 247 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...