Karla Jurišić u rubrici Kupovina od
Gdje mogu kupiti elegantne torbe za laptop, a da nisu preskupe?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+7 glasa
Mirko Stazić od

Super korisne stranice za takve stvari su ti nešto tipa Nabava.net. Oni na jednom mjestu prikazuju cijene proizvoda iz preko 200 trgovina. Pa onda umjesto da posjećuješ web stranice svake posebne trgovine, tu imaš sve na jednom mjestu.

Preporučam da baciš oko na njihovu kategoriju "Torbe za laptope" jer će ti se tamo izlistati skoro 400 različitih modela torbi. Većina su klasične crne torbe, ali ima vrlo elegantnih koje izgledaju kao ženske torbice, ili klasičnih modela malo ljepših boja i dezena itd. Kada nađeš što ti se sviđa, odeš na stranice trgovine koja taj proizvod prodaje i tamo naručiš ili odeš u njihovu fizičku poslovnicu ako je imaju.

+7 glasa
Gabriela Novosel od
Ukoliko tražiš dobru torbu za laptop, a da je upsut i lijepa, a prije sveg apovoljna, najbolje ti je potražiti na stranicama poput wisha ili ebaya. Postoji mali milijun raznih torbi z alaptop, u raznim uzorcima i s ponudom u svim veličinama. Ukoliko s druge strane želiš nešto što je praktično i prije svega kvalitetno, HP u svojoj ponudi ima odlične ruksake za laptope koji su osmišljeni za lakše nošenje računala.
+5 glasa
Ružica Perić od
uređen od Znatkica

Kvalitetna torba za laptop ne bi trebala prijeći cijenu od 250 kn. Sve ostalo, po meni je kupovina marke, a ne samog proizvoda. Dućani sa elektronikom uglavnom drže i torbe za laptop, ali ponuda nije baš velika. Za bržu nabavu, svakako bih preporučila nabavu online sa hrvatskih stranica, kako se ne bi predugo čekalo na dostavu, a ovo su neke stranice na kojima ih se može pronaći.

 

Slična pitanja

1 odgovor 632 👀
2 odgovora 1.1k 👀
2 odgovora 820 👀
3 odgovora 1.4k 👀
2 odgovora 2.2k 👀
1 odgovor 1.2k 👀
2 odgovora 768 👀
3 odgovora 7.6k 👀
Ružica Perić 26.06.2021. pitanje u rubrici Kupovina od Ružica Perić
2 odgovora 1.1k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

9.0k komentara

1.7k korisnika

...