170 pregleda
Znatkica u rubrici Kozmetika i estetika od Znatkica (4.4k bodova)

Kraljica Hrvatske 2020Tko je izabrana kraljica hrvatske 2020. godine prema najstarijem i najglamuroznijem hrvatskom izboru ljepote čiji je cilj prezentirati i pokazati Europi i svijetu da Hrvatska ima ljepotu i dobrotu?

Kraljica Hrvatske poznata je po profesionalnoj organizaciji, suradnji s mnogim poslovnim i eminentnim tvrtkama koje već niz godina svojim angažmanom, pokroviteljstvom i sponzorstvima ovu manifestaciju u domovini dovode na najvišu razinu organizacije i profesionalnosti. Pri tome organizaciji pomažu pokrovitelji koji ih prate, podržavaju i pomažu te koji su također zaslužni za uspjeh i rezultat Kraljice Hrvatske. :)

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Marketing odjel d.o.o. od Marketing odjel d.o.o. (8.5k bodova)
odabran od Znatkica
 
Najbolji odgovor

2020. godine, radi pandemije koronavirusa, izbor za Kraljicu Hrvatske je održan u nešto drugačijem obliku, uz pomoć digitalne audio-video tehnologije. Članovi žirija ipak su imali priliku da uživo upoznaju finalistice na pripremama u Rovinju, gdje su bile na prijemu u poglavarstvu grada Rovinja kod gradonačelnika prof. dr.sc. Marka Pailage, a ugostila ih je i direktorica turističke zajednice grada Rovinja gđa. Odete Sapač

Završne pripreme su održane krajem godine u hotelu Westin u Zagrebu, a članovi žirija ostatak svog posla odradili su putem video glasanja. Sve kandidatkinje su se predstavile u kupaćim kostimima i u svečanim i zavodljivim haljinama svjetskih modnih kuća Sherri Hill, Alyce Paris, Primavera i cipelama Hegel. Kako bi članovi žirija donijeli svoje finalne odluke, sve natjecateljice su snimile video odgovore na pitanja članova žirija. Popularna pitanja žirija i odgovori na njih nerijetko utječu na finalne glasove i rezultat izbora. Pred članovima žirija nije bio nimalo lagan zadatak s obzirom da su natjecateljice imale dovoljno vremena za snimanje video odgovora.

U velikoj konkurenciji, krunu Kraljice Hrvatske za 2020 godinu osvojila je Nikolina Mirković, 24 godišnja apsolventica ekonomije iz Zagreba, a koja bi da ima kraljevske ovlasti osigurala ravnopravnost između žena i muškaraca te se pobrinula da se žene mogu posvetiti majčinstvu bez straha za radno mjesto i radne uvjete.  A da mora birati između ljubavi i karijere, definitivno bi odabrala ljubav, jer je to glavna emocija koja ju vodi kroz život i motivira za napredak u svakom smislu. Ova prekrasna studentica ekonomije govori engleski, njemački i španjolski, te obožava modu i fotografiju.

Za vrijedne nagrade pobrinuli su se naši dragi glavni pokrovitelji i članovi žirija: g. Zvonko Popović, kralj čipsa i vlasnik Kanaana, dr. sc. Sandra Kovačević vlasnica poliklinike Sara, g. Juraj Mihaljević, kralj hrvatskih vina i vlasnik Iločkih Podruma, najpoznatiji modni brend Sherri Hill oblači Kraljicu Hrvatske, a krunu i nakit je osigurala poznata zlatarna Dodić.

Promo video s priprema za Kraljicu Hrvatske 2020 pogledajte ovdje:

Za kraj, direkcija Kraljice Hrvatske poziva sve zainteresirane djevojke da se prijave na ovaj jedinstveni i glamurozni izbor ljepote i osiguraju si nezaboravno iskustvo i predivne uspomene za cijeli život putem prijave na službenoj web stranici izbora za Kraljicu Hrvatske za sljedeću godinu: https://www.kraljica-hrvatske.hr/prijavi-se

Slična pitanja

1 odgovor
Ana Pilato 01.12.2021. pitanje u rubrici Zabava od Ana Pilato (6.3k bodova)
1 odgovor
4 odgovora
Ivan Gačić 25.04.2021. pitanje u rubrici Kozmetika i estetika od Ivan Gačić (7.2k bodova)
Znatko medijski pokriva

NEM Zagreb 2022Središnje mjesto okupljanja producenata, scenarista, produkcijskih kuća, predstavnika FTA televizija, pay TV kanala, streaming servisa te ostalih stvaratelja sadržaja

Zagreb, 07. - 09.12.2022.

ULAZNICA
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

9.6k pitanja

15.2k odgovora

3.5k komentara

1.5k korisnika

...