271 pregleda
Znatkica u rubrici Kozmetika i estetika od Znatkica

Kraljica Hrvatske 2020Tko je izabrana kraljica hrvatske 2020. godine prema najstarijem i najglamuroznijem hrvatskom izboru ljepote čiji je cilj prezentirati i pokazati Europi i svijetu da Hrvatska ima ljepotu i dobrotu?

Kraljica Hrvatske poznata je po profesionalnoj organizaciji, suradnji s mnogim poslovnim i eminentnim tvrtkama koje već niz godina svojim angažmanom, pokroviteljstvom i sponzorstvima ovu manifestaciju u domovini dovode na najvišu razinu organizacije i profesionalnosti. Pri tome organizaciji pomažu pokrovitelji koji ih prate, podržavaju i pomažu te koji su također zaslužni za uspjeh i rezultat Kraljice Hrvatske. :)

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Marketing odjel d.o.o. od Marketing odjel d.o.o.
odabran od Znatkica
 
Najbolji odgovor

2020. godine, radi pandemije koronavirusa, izbor za Kraljicu Hrvatske je održan u nešto drugačijem obliku, uz pomoć digitalne audio-video tehnologije. Članovi žirija ipak su imali priliku da uživo upoznaju finalistice na pripremama u Rovinju, gdje su bile na prijemu u poglavarstvu grada Rovinja kod gradonačelnika prof. dr.sc. Marka Pailage, a ugostila ih je i direktorica turističke zajednice grada Rovinja gđa. Odete Sapač

Završne pripreme su održane krajem godine u hotelu Westin u Zagrebu, a članovi žirija ostatak svog posla odradili su putem video glasanja. Sve kandidatkinje su se predstavile u kupaćim kostimima i u svečanim i zavodljivim haljinama svjetskih modnih kuća Sherri Hill, Alyce Paris, Primavera i cipelama Hegel. Kako bi članovi žirija donijeli svoje finalne odluke, sve natjecateljice su snimile video odgovore na pitanja članova žirija. Popularna pitanja žirija i odgovori na njih nerijetko utječu na finalne glasove i rezultat izbora. Pred članovima žirija nije bio nimalo lagan zadatak s obzirom da su natjecateljice imale dovoljno vremena za snimanje video odgovora.

U velikoj konkurenciji, krunu Kraljice Hrvatske za 2020 godinu osvojila je Nikolina Mirković, 24 godišnja apsolventica ekonomije iz Zagreba, a koja bi da ima kraljevske ovlasti osigurala ravnopravnost između žena i muškaraca te se pobrinula da se žene mogu posvetiti majčinstvu bez straha za radno mjesto i radne uvjete.  A da mora birati između ljubavi i karijere, definitivno bi odabrala ljubav, jer je to glavna emocija koja ju vodi kroz život i motivira za napredak u svakom smislu. Ova prekrasna studentica ekonomije govori engleski, njemački i španjolski, te obožava modu i fotografiju.

Za vrijedne nagrade pobrinuli su se naši dragi glavni pokrovitelji i članovi žirija: g. Zvonko Popović, kralj čipsa i vlasnik Kanaana, dr. sc. Sandra Kovačević vlasnica poliklinike Sara, g. Juraj Mihaljević, kralj hrvatskih vina i vlasnik Iločkih Podruma, najpoznatiji modni brend Sherri Hill oblači Kraljicu Hrvatske, a krunu i nakit je osigurala poznata zlatarna Dodić.

Promo video s priprema za Kraljicu Hrvatske 2020 pogledajte ovdje:

Za kraj, direkcija Kraljice Hrvatske poziva sve zainteresirane djevojke da se prijave na ovaj jedinstveni i glamurozni izbor ljepote i osiguraju si nezaboravno iskustvo i predivne uspomene za cijeli život putem prijave na službenoj web stranici izbora za Kraljicu Hrvatske za sljedeću godinu: https://www.kraljica-hrvatske.hr/prijavi-se

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva
Engage in a new social, business and technological revolution

Zagreb
19. i 20. 10. 2023.

KUPI ULAZNICU
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.0k pitanja

19.0k odgovora

6.1k komentara

1.5k korisnika

...