701 pregleda
Znatkica u rubrici Muzika i ples od Znatkica [Superaktivan] (4.3k bodova)

Kada počinje JARUN OPEN 2021.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+6 glasa
Marketing odjel d.o.o. od Marketing odjel d.o.o. [Ekstraktivan] (7.1k bodova)

Uskoro! Od 25. lipnja do 10. srpnja 2021. godine održava se Jarun Open 2021 !!!

Vrijeme je za koncerte i zabavu koja nam je svima nedostajala. Nakon više od godinu dana velike pauze u kojoj su sva društvena događanja stavljena na čekanje, zagrebački Jarun postaje mjesto zabave. Točnije, Otok hrvatske mladeži na Jarunu, bit će pozornica na koju će se popeti mnoga poznata glazbena imena poput Severine, Maje Šuput, Mladena Grdovića, Bajage i Instruktora, Jale Brata i Bube Corelli-a, Saše Matića i brojnih drugih.

RASPORED

  • 25. lipnja rezerviran je za Jalu Brata  i Bubu Corellija
  • 26. lipnja za Severinu i Mladena Grdovića
  • 2. srpnja pjevaju Maja Šuput i Saša Matić,
  • 3. srpnja se na pozornicu penju Relja i Senidah,
  • 9. srpnja zabavljat će publiku Bajaga i Instruktori,
  • 10. srpnja na pozornicu stižu Halid Bešlić i Željko Bebek.

Broj ulaznica je ograničen i sve će se održati uz poštivanje epidemioloških mjera, što znači samo jedno – požurite po svoje ulaznice, kako biste zajedno s društvom uživali u najdražim pjesmama omiljenih izvođača.

Ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava.

Marketing odjel d.o.o. od Marketing odjel d.o.o. [Ekstraktivan] (7.1k bodova)
Nastavno na najavljeni Jarun Open 2021., koji se trebao održati od 25. lipnja 2021. na Otoku hrvatske mladeži na Jarunu u Zagrebu, ovim putem vas obavještavamo kako je isti otkazan, odnosno odgođen, a izjavu Organizatora prenosimo u cijelosti:

"Usprkos našim nastojanjima te uvjerenju da će organizacija prvog velikog open air festivala u Zagrebu, nakon toliko dugo čekanja da nam se život normalizira, biti uspješna na radost posjetitelja, izvođača i nas kao organizatora – moramo ipak otkazati Jarun Open festival zbog čega smo duboko razočarani. Dio planiranih koncerta odgodili smo za kraj kolovoza, a dio nažalost moramo otkazati. Nastojali smo i činili sve što je u našoj moći da se riješe svi izazovi koje sa sobom donosi ovako velika i zahtjevna organizacija, no nažalost, nije ovisilo o nama. Zbog pravno nesređene situacije s dozvolama za rad i neizvjesnosti u kojem trenutku će administracija riješiti problem, posebno u ovim COVID19 uvjetima, da budemo sigurni da će u trenutku realizacije sve biti riješeno, odučili smo dio programa Jarun Open prebaciti na Koncertni trg ispred paviljona 15 na Zagrebačkom velesajmu za kraj kolovoza, a dio otkazati. Sve o povratu novca za već kupljene ulaznice, kao i nove termine koncerata, možete pronaći na web stranici: https://www.jarun-open.com "
+5 glasa
Matija Kranjčić od Matija Kranjčić [Megaktivan] (15.2k bodova)
Jarun OPEN 2021 se trebao održavati od 25. lipnja do 10. srpnja 2021. godine, na Otoku hrvatske mladeži, ali se usprkos uvjerenju kako će se omogućiti održavanje open air festivala u Zagrebu, morao otkazati. Dio koncerata je odgođen za kraj kolovoza, a dio je u potpunosti otkazan. Situacija oko COVID-19 uvjeta je jako komplicirana te su organizatori bili spremni na sve, ali odluka o otkazivanju/odgodi koncerata na kraju nije ovisila o njima. Koncerti Severine, Mladena Grdovića, Halida bešlića i Željka Bebeka se otkazuju, a moguć je povrat novca. Jala Brat i Buba Corelli, Relja i Senidah, Bajaga, Maja Šuput i Saša Matić su prebaćeni na zadnji tjedan osmog mjeseca.

Slična pitanja

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.6k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...