Ivan Gačić u rubrici Promet i vozila od Ivan Gačić
Kako radi Flaster - servis za oglašavanje na autu i dodatnu zaradu? Imam auto... i što onda?

Koliko mogu zaraditi?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+9 glasa
Darko Međimurec od Darko Međimurec
odabran od Ivan Gačić
 
Najbolji odgovor

Flaster je višekanalna reklamna platforma (tvrtka je registrirana u Zagrebu) koja omogućava oglašivačima da iskoriste dodatne mogućnosti mobilnog outdoor oglašavanja za promociju usluga, proizvoda i brendova. Platformi Flaster to omogućuju cestovna vozila koja svakodnevno prometuju kolnicima užurbanih urbanih lokacija, a čiji vozači žele dodatno zaraditi svaki mjesec.

Platforma Flaster prikuplja i analizira vrlo detaljne informacije o kretanju cestovnih vozila (oglasnih mjesta) i potrošača dok istovremeno provodi ciljani remarketing na digitalnim platformama koji je usmjeren na osobe koje su bile u doticaju s tzv. Flaster cestovnim vozilima.

Flaster savjetuje unajmitelje oglasnog prostora, izrađuje reklamne naljepnice za oglašivače (koje se kasnije lako skidaju s cestovnih vozila), prikuplja trase kretanja vozila, te na kraju softver radi analziru i remarketing na digitalnim platformama.

Vozači mjesečno mogu zaraditi kroz tri paketa:

  1. Full paket - od 1100 od 1800 kuna
  2. Partial - od 800 do 1500 kuna
  3. Cut - od 800 do 1500 kuna
Vidi se iz aviona da se najviše zaradi kroz Full paket kod Flastera, ali ako baš ne želite obljepiti cijeli auto naljepnicama, bolje odabrati Partial ili Cut s obzirom na malu razliku u zaradi. Dodatno se može zaraditi kod pojavljivanja na nekoj ciljanoj lokaciji ili događanju, te kroz tjednu nagradu za najboljeg Flaster vozača.

Da bi netko počeo voziti s Flaster reklamama treba biti punoljetan a cestovno vozilo mora biti čisto i uredno, bez vidljivih vanjskih oštećenja te vozilo ne smije biti starije od pet godina, te mora biti u pokretu najmanje 26 dana u mjesecu s najmanjom dozvoljenom dnevnom kilometražom od 180 km. Zadovoljavate li ove kriterije? Moje vozilo - ne. :(

Ostale informacije saznajte na njihovom webu: https://flaster.co/

+7 glasa
Filip Carić od Filip Carić

Flaster je marketinška platforma koja povezuje brendove koji se žele oglašavati na outdoor tržištu i rideshare vozače (vozače koji voze preko Uber i Bolt platformi). Trenutno smo aktivni na području grada Zagreba, no ubrzo se širimo i na ostale veće gradove u Hrvatskoj.

Zainteresirani vozači registracijom u Flaster aplikaciji, koju mogu preuzeti preko Trgovine, ulaze u bazu vozača iz koje se po potrebi konktaktiraju vozači za kampanje. Kampanje traju od 1mj do 12mj, a zarada se kreće od 800kn + PDV za osnovni paket do 1800,00 + PDV mjesečno.

Folije koje se koriste su od renomiranih proizvođača i namijenjene su za vozila. Uvjet za vozača/vozila je da vozi minimalno 150+km dnevno, 26 radnih dana. Automobil ne smije biti vidljivo udaren, boja mora biti originalna te vozilo mora imati ratkape ili aluminijske felge. Od vozača se očekuje da nije kažnjavan te da je komunikativan s obzirom da se dodatno zarađuje za sampling u vozilu. 

Filip Carić
Co-Founder

FLASTER
E. filip@flaster.co
flaster.co

Slična pitanja

2 odgovora 264 👀
1 odgovor 8.9k 👀
1 odgovor 2.0k 👀
4 odgovora 793 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...