472 pregleda
Ružica Perić u rubrici Posao od Ružica Perić [Megaktivan] (12.1k bodova)
Zanimaju me vaša iskustva u studentskim poslovima. Gdje vam je do sada bilo najbolje raditi i zbog čega?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+6 glasa
Ivan Gačić od Ivan Gačić [Ekstraktivan] (7.0k bodova)

Najbolji studentski posao koji sam radio je onaj na kojem sam i najviše zaradio. Gdje sam bio nadprosječno plaćen. 

Uglavnom su to bili istovari robe i građevinski pomoćni poslovi koji su trajali sat ili nekoliko sati. Nije da sam uživao nešto posebno u tim poslovima osim da ću baš ono dobiti dosta novaca za malo vremena. A i nakon toga bi bio nizašta odnosno otišao u studentsku sobu i zaspao. Ali lova je lova, kako god okreneš. A kao student uvijek si spreman napraviti dobar poslić za lovu.

Ima jedna zanimljiva stvar u ovim fizički zahtjevnim poslovima - taj dan je kao dan kada ideš u teretanu. A ako odradiš takav dnevni posao nemaš snage za otići još i u teretanu i taj dan sam ju preskakao.

+3 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (54.7k bodova)
Najbolji studentski posao koji sam do sada radila bio je vezan uz moje buduće zanimanje što je i razlog zašto ga smatram najboljim. Radila sam kao pomoćnica u dječjem vrtiću na 4 sata dnevno - dovoljno da stignem obaviti sve studentske obaveze i pratiti predavanja te zaraditi. Uvijek kad me pitaju, studentima bih preporučila da pronađu posao u svojoj budućoj struci, ukoliko je to moguće, kako bi čim prije mogli stjecati radno iskustvo, ali i istovremeno na vrijeme osvijestili prednosti i nedostatke budućeg posla.

Slična pitanja

2 odgovora 1.3k pregleda

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.5k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...