Znatkica u rubrici Odjeća i obuća od

Koji zagrebački buvljak je najbolji za posjetiti gdje ima najveći izbor odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Postoji li dućan za otkup robe?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Ful Kul Buvljak je jedanod najvećih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, a i šire koji okuplja mnoštvo zanimljivih ful kul izlagača i posjetitelja, a na tersasi kluba Boogaloo se okuplja i druži ful kul ekipa i uživa u druženju i piću i glazbi koju vrti DJ Tomi Phantasma. Ful Kul Buvljak se za posjetitelje otvara subotom u 10:00 sati traje će do 17:00 sati, a ulaz je besplatan i slobodan za sve posjetitelje (cjepljene i necjepljene) znaći držimo se „starih“ mjera!

Ful Kul Buvljak (Zagreb)

Ful Kul Buvljak se održava jednom mjesečno na platou i maloj dvorani u ljetnom periodu, te u velikoj i maloj dvorani u zimskom periodu u zagrebačkom Boogaloo Clubu. Ovoga puta će se održati samo na platou jer je Stožer civilne zaštite zabranio sajmove u zatvorenim prostorima, a gramofonske ploče i ostala glazbena i filmska memorabilija će ovoga puta biti smještena na velikoj nadkrivenoj ljetnoj pozornici na platou. 

Ful Kul Buvljak nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki ljudi dolaze samo na druženje, piće i glazbu koju vrti DJ Tomi Phanatasma na terasi kluba gdje možete uživati i družiti se uz 80's, new wave, dark,... hitove, suncu,...

Odaziv izlagača je također do sada bio iznad očekivanja kao i kvaliteta ponude koja je stvarno bila na nivou europskih gradova te slobodno možemo reći da je Ful Kul Buvljak u rangu s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu, Londonu,… a za što su najviše zaslužni izlagači, kao i organizatori, pa i sama lokacija koja je vrlo atraktivna i nudi sve sadržaje koje bi jedan buvljak trebao imati.

Ful kul Buvljak je koncipiran na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari tj predmeta. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita, ukrasa i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati pozvani su da nam se pridruže na Ful Kul Buvljaku.

Pored klasičnog buvljaka koji se održava na velikom platou Boogaloo Cluba će se na ljetnjoj pozornici biti mjesto za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, instrumenata, slika, knjiga, te ostale glazbene i filmske memorabilije.

Dođite na Ful Kul Buvljak koji je više od samog buvljaka - mjesto susreta starih, ali i novih lica veselih prodavačica i prodavača te prodajte, mijenjajte, kupujte i družite se s ekipom uz kavu, čaj, pivo,... u odličnoj opuštenoj atmosferi.

Za one koji ne znaju, Boogaloo Club se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 68 u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića na raskršću sa Čazmanskom ulicom.

Ulaz je besplatan i slobodan i za cjepljene i za necjepljene!

Slična pitanja

5 odgovora 9.0k 👀
2 odgovora 1.0k 👀
2 odgovora 17.0k 👀
1 odgovor 383 👀
2 odgovora 1.2k 👀
1 odgovor 190 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...