427 pregleda
Goran Dren u rubrici Internet od Goran Dren
Kako trebam uplatiti novac da počnem online gaming?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+2 glasa
Zoran Marković od Zoran Marković
odabran od Goran Dren
 
Najbolji odgovor

Postoji jedan jednostavan razlog za uplatu novca u online casino – želja za igranjem s pravim novcem. Kao prvo, igrač mora odlučiti o načinu na koji će uplatiti sredstva na igraći račun. Najčešće nam na pamet padnu kreditne kartice i bankovni transferi, budući da su za većinu nas to najpoznatiji načini. Veliki online gaming servisi nude više načina, ne samo kreditne kartice i bankovne transfere. Tu čak dolaze do izražaja i bitcoin valuta.

No, među najpopularnijim alternativama je Moneybookers (nedavno preimenovan u Skrill) jer zahtjeva samo e-mail adresu kako bi se otvorio virtualni račun te za većinu transakcija ne naplaćuje nikakve naknade.

Zatim tu su još i ClickandBuy (siguran i praktičan način skoro bez ikakvih naknada), Neteller (sigurna usluga bez naknada u UK, SAD-u, Kanadi i Europi), Paysafecard (veoma popularna prepaid kartica), PayPal (sigurna i praktična metoda uplaćivanja koja je prihvaćena u cijelome svijetu), Ukash (sa svojim prepaid kartica) i Webmoney (jednostavan i siguran način uplaćivanja, osobito u Rusiji, Ukrajini i drugim zemljama istočne Europe; također i meni omiljen). 

U slučaju da vam ne smeta podijeliti svoje podatke o bankovnom računu s gaming servisom, onda isto tako možete koristiti svoj bankovni račun. Mnogi gaming servisi prihvaćaju online bankarstvo kao metodu za uplaćivanje i isplaćivanje novca, a koriste na primjer Giropay ili DIRECTbanking poznatiji kao Sofortüberweisung u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj.

Nadalje, sredstva se mogu prebaciti i putem elektronskog prijenosa (SWIFT) iz jedne banke u drugu. Vrijedno je spomenuti i više lokalne institucije koje posluju u određenim regijama ili državama poput DineroMail u Južnoj Americi ili Webmoney koji je orijentiran na zemlje istočne Europe.

Svi glavni gaming web servisi omogućuju 100% transakcije s najnaprednijom tehnologijom sigurnosti i enkripcije, dozvoljavajući vam da slobodno, bez straha i oklijevanja, odlučite koja je vaša omiljena metoda plaćanja.

Slična pitanja

2 odgovora
1 odgovor
Marinko Zadro 18.04.2014. pitanje u rubrici Internet od Marinko Zadro
2 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...