Ivan Gačić u rubrici Stanovanje od Ivan Gačić

Kuća ili stan gori u vatri. Požar!!! Nemoguća situacija na prvu ali evo dogodila se. Svi koje znate i ne znate su trkom istrčali na sigurno van. Kućni ljubimci su s njima vani na sigurnom. Svoj novčanik s gotovinom, karticama i identifikacijskim dokumentima (osobna, putovnica, ...) ste spremili u džep i spremate se i Vi napustiti objekt kojeg sve više zahvaća požar.

Ipak, ako biste nekako mogli, ako vidite da još imate barem još malo, malo vremena, da uzmete još nešto sa sobom, što je to nešto što biste ponijeli još sa sobom iz kuće ili stana (iz svoje sobe?) da spasite od plamene buktinje koja sve pred sobom uništava. Što bi to bilo?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+8 glasa
Katarina Muzica od Katarina Muzica
Definitivno još i mobitel, punjač, laptop ako stignem. Možda još nešto slika ili fotoalbuma, uspomena od sentimentalne vrijednosti. Meni kao studentu prvo padaju na pamet skripte i riješene zadaće i zadaci.
+5 glasa
Ivana Steković od Ivana Steković

Ako je tako onda vjerovatno mobitel i punjač. Ključevi od auta i nešto što mi ima veliku vrijednost.

Razmišljajući sve ostalo u tom trenutku mi nije važno. Zamjenjivo je. Odjeća,kreditne kartice,osobni predmeti - zamjenjivi.

Najvažnije bi mi bilo upozoriti ljude oko sebe,spasiti i sebe i njih. Ako osječaš da možeš nešto važno zgrabiti,onda zgrabi to. Ali ništa od nekih stvari nije vrijednije od života.

Slična pitanja

1 odgovor 1.8k 👀
Ivan Gačić 27.03.2022. pitanje u rubrici Priroda od Ivan Gačić
1 odgovor 159 👀
1 odgovor 322 👀
8 odgovora 1.5k 👀
3 odgovora 337 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...