Ivan Gačić u rubrici Stanovanje od

Kuća ili stan gori u vatri. Požar!!! Nemoguća situacija na prvu ali evo dogodila se. Svi koje znate i ne znate su trkom istrčali na sigurno van. Kućni ljubimci su s njima vani na sigurnom. Svoj novčanik s gotovinom, karticama i identifikacijskim dokumentima (osobna, putovnica, ...) ste spremili u džep i spremate se i Vi napustiti objekt kojeg sve više zahvaća požar.

Ipak, ako biste nekako mogli, ako vidite da još imate barem još malo, malo vremena, da uzmete još nešto sa sobom, što je to nešto što biste ponijeli još sa sobom iz kuće ili stana (iz svoje sobe?) da spasite od plamene buktinje koja sve pred sobom uništava. Što bi to bilo?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+8 glasa
Katarina Muzica od
Definitivno još i mobitel, punjač, laptop ako stignem. Možda još nešto slika ili fotoalbuma, uspomena od sentimentalne vrijednosti. Meni kao studentu prvo padaju na pamet skripte i riješene zadaće i zadaci.
+5 glasa
Ivana Steković od

Ako je tako onda vjerovatno mobitel i punjač. Ključevi od auta i nešto što mi ima veliku vrijednost.

Razmišljajući sve ostalo u tom trenutku mi nije važno. Zamjenjivo je. Odjeća,kreditne kartice,osobni predmeti - zamjenjivi.

Najvažnije bi mi bilo upozoriti ljude oko sebe,spasiti i sebe i njih. Ako osječaš da možeš nešto važno zgrabiti,onda zgrabi to. Ali ništa od nekih stvari nije vrijednije od života.

Slična pitanja

1 odgovor 2.0k 👀
Ivan Gačić 27.03.2022. pitanje u rubrici Priroda od Ivan Gačić
1 odgovor 167 👀
1 odgovor 337 👀
8 odgovora 1.7k 👀
3 odgovora 356 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.2k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...