Marina Baričanec u rubrici Muzika i ples od
Zašto je popularna Billie Eilish i koji su njeni glazbeni hitovi?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+14 glasa
Karla Nikšić od
odabran od Marina Baričanec
 
Najbolji odgovor

Pozdrav! 

Odgovorit ću vam na postavljeno pitanje i dati vam neke osnovne informacije o Billie Eilish kako biste saznali tko je ona i zašto je popularna te samim time dobili odgovor na postavljeno pitanje. 

TKO JE BILLIE EILISH? 

Billie Eilish Pirate Baird O’Connell poznatija kao Billie Eilish američka je pjevačica i kantautorica. Rođena je 18.12.2001. u Los Angelesu (California, SAD). Producira je njezin brat. Vrlo je popularna među generacijom z i postigla je značajan uspjeh za svoju dob. 2020. godine osvojila je čak pet Grammy nagrada; Nagrada Grammy za snimku godine, Nagrada Grammy za pjesmu godine, Nagrada Grammy za album godine, Nagrada Grammy za najboljeg novog izvođača, Nagrada Grammy za najbolji pop vokalni album. 

ODAKLE TOLIKA POPULARNOST? 

Najveći uspjeh postigla je svojim hitovima kao što su Lovely, Bad guy, When the party is over, Happier than ever i brojni drugi s kojima se mladi poistovjećuju te svojim izrazitim vokalnim sposobnostima. 

Njezinoj popularnosti ponajviše pridonosi njezin imidž. Na početku karijere bila je prepoznatljiva po unikatnom stilu oblačenja (široka odjeća koja sakriva oblik tijela) kojim je odražavala svoj karakter. Veliki šok bio je kada je u potpunosti promijenila svoj izgled 2021. kada je za časopis Vogue odradila slikanje u oskudnijem izdanju. Tada je izjavila da je prešla preko nesigurnosti te kako se osjeća ugodno u svom tijelu što je itekako privuklo pažnju i simpatije mnogih. Još jedan od poteza zbog kojih se pričalo o Billie je njezino pojavljivanje na Met Gali 2021. u iznimno dugačkoj haljini koja je oduševila mnoge. 

 

Nadam se da Vam je moj odgovor bio od pomoći. 

Slična pitanja

1 odgovor 956 👀
1 odgovor 298 👀
1 odgovor 252 👀
4 odgovora 1.7k 👀
3 odgovora 1.5k 👀
3 odgovora 4.4k 👀
1 odgovor 426 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

9.0k komentara

1.7k korisnika

...