Marija Miljević u rubrici Muzika i ples od

Kako na ekskluzivan koncert Billie Eilish u Bonn?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Hrvatski Telekom vodi te na ekskluzivan koncert Billie Eilish u Bonn 

  • Sudjeluj u TikTok izazovu #TebeSePita i otputuj u Bonn na nastup jedne od najvećih glazbenih zvijezda 21. stoljeća
  • Nagradni natječaj Hrvatskog Telekoma traje od 4. do 16. svibnja 2022. godine
  • Ekskluzivan koncert moći će se pratiti i putem livestream-a na MAXtv-u i društvenim mrežama Hrvatskog Telekoma

Billie Eilish, dobitnica nagrada Grammy i Oscar, u organizaciji Telekom Electronic Beatsa, održat će 1. lipnja 2022. ekskluzivan koncert u Telekom Forumu u Bonnu u Njemačkoj, uoči samog početka dugo očekivane svjetske turneje „Happier than ever”.

Na ovom posebnom nastupu u sjedištu Deutsche Telekoma u Njemačkoj, Billie Eilish, jedna od najvećih glazbenih zvijezda 21. stoljeća, nastupit će sa svojim bratom Finneasom. Između ostalih, izvest će pjesme sa svog multiplatinastog debija „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?“ i najnovijeg, drugog, albuma „Happier Than Ever“ koji se nalazi na vrhu ljestvica.

Posebno za ovu priliku, Hrvatski Telekom pokrenuo je TikTok challenge #TebeSePita u sklopu kojeg želi potaknuti mlade da podijele inspirativni video u kojem će prikazati kako uz pomoć interneta, učiniti svijet boljim mjestom. Najbolje video uratke, Hrvatski Telekom će nagraditi s čak 30 ulaznica za ovo događanje te pokriti troškove puta i smještaja u Bonnu. Nagradni natječaj traje od 4. do 16. svibnja 2022. godine, a 15 dobitnika/dobitnica imat će priliku osvojiti po dvije ulaznice za sebe i pratnju. U sklopu natječaja osigurane su i dodatne nagrade kao što su tri Samsung Galaxy mobilna uređaja i 10 bluetooth zvučnika.

Svi koji ne budu imali sreće u nagradnom natječaju, ekskluzivan koncert moći će pratiti i putem livestreama na MAXtv-u i društvenim mrežama Hrvatskog Telekoma.

Pravila nagradnog natječaja, kao i svi detalji dostupni su TikTok profilu Hrvatskog Telekoma na https://www.tiktok.com/@hrvatski.telekom.  

Slična pitanja

1 odgovor 934 👀
1 odgovor 581 👀
2 odgovora 396 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...