303 pregleda
Znatkica u rubrici Muzika i ples od Znatkica
promjena rubrike od Znatkica
Kako frendica i ja možemo zoom aplikacijom na Magic Box, jedan online koncert koji se održava 14.11.2020. u 18 sati putem interneta? Bitno nam je da uđemo kroz zoom tako da mogu pričati i komunicirati s "drugom ekipom" koja dođe na koncert.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+6 glasa
Ana Pilato od Ana Pilato
odabran od Znatkica
 
Najbolji odgovor

Magic Box 

Magic Box dolazi u obliku trećeg po redu online koncerta u ovu subotu, 14. studenog 2020. i ide live iz prostora HUB385 u Zagrebu. Magic Box #3 predstavlja najzanimljivije autore domaće nezavisne i alternativne glazbene scene. Nakon dva uspješna održana proljetna izdanja, online koncerti se evo nastavljaju. I ovaj zajedno organiziraju Radio808 i Pozitivan ritam

Koncert Magic Box #3 će se svi moći pratiti putem live video i audio stream-a s ove web stranice:

https://radio808.com/

Line-up Magic Box #3 online koncerta čine ovi izvođači:

Kako bi publika ostvarila almost real koncertno iskustvo organizatori Magic Box online koncerta #3 će svekolikoj glazbe žednoj publici omogućiti da se u koncert uključe direktno putem Zoom aplikacije. Time će ostvariti direktnu interakciju, kako ti kažeš "s drugim ljudima", ali i s - izvođačima!!! Yay!

Ako želiš probati i ovo novo iskustvo na online koncertu trebaš poslati email na pr@pozitivanritam.hr, napiši u subject: Magic Box online koncert #3, te u tekst stavi ime omiljenog izvođača (ili više njih) koje želiš slušati i link na ovaj odgovor da znaju od koga si saznala ovo.

I da, ne zaboravi da moraš imati instaliranu Zoom aplikaciju za video-chat. 

Prije online koncerta, ako ćeš biti u Zoom publici, moći ćeš slušati i gledati tonsku probu.

Zoran Jurić od Zoran Jurić
Slušam koncert i čitam Znatka. Nije mi nešto. Koncert. Ali novi model tehnologije u koncertnoj industriji zvuči intrigantno. Vidjet ćemo kako će to biti ubuduće...
+4 glasa
Darko Međimurec od Darko Međimurec
Upravo traje odnosno počeo je koncert s prvom grupom Kevlar Bikini

... i ako niste uspjeli dobiti zoom upad možete svakog trena u browseru na računalu ili mobitelu u pozadini slušati ovaj domaći online koncert na ovoj adresi:

http://onlineradiobox.com/hr/radio808/player/?cs=hr.radio808

Također su i na YouTubeu u live prijenosu s videom ali ako da malo kasni zvuk i slika ponekad zastane. Ovdje je link za praćenje koncerta uživo s video streamingom:

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
1 odgovor

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.1k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...