403 pregleda
Ana Pilato u rubrici Softver od Ana Pilato (7.8k bodova)

Kako radi domaća aplikacija Hangoo, napravljena od strane mladog hrvatskog poduzetnika koji mijenja svijet globalnih društvenih mreža za upoznavanje ("dejting")?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Tko je napravio domaću dejting aplikaciju Hangoo?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od Redakcija (113k bodova)
prikazano od Znatko

OD DANAS MOŽETE ''SKINUTI'' PRVU HRVATSKU APLIKACIJU ZA "ANTI-POVRŠNA" UPOZNAVANJA

Aplikacija je ekskluzivno dostupna za Hrvate, no uskoro stiže i na američko tržište

Dugoočekivana mobilna aplikacija Hangoo, najavljena kao ''anti-površna Hrvatska aplikacija koja mijenja svijet globalnih društvenih mreža'', konačno je dostupna. Osmišljena od strane mladog poduzetnika Tomija AntoljakaHangoo za cilj ima povezati ljude na temelju dubljih emocionalnih i društvenih vrijednosti. Sva komunikacija odvija se putem glasa, zbog čega ova zanimljiva aplikacija dolazi s jednostavnim, ali ujedno i dubokim sloganom: život je prekratak da ne kažeš što misliš.

Povodom ekskluzivne dostupnosti za Hrvate, začetnik ove aplikacije Tomi Antoljak je izjavio:

''Jako sam uzbuđen predstaviti Hangoo svima koji vole druženje i sve lijepe stvari koje dolaze s njime. Uz veliku podršku i pomoć svih vas, danas zajedno pokrećemo novi trend — u kojemu tvoj karakter vrijedi puno, puno više od toga kako izgledaš, kako se oblačiš ili od kuda dolaziš. Trend u kojemu imaš pravo biti autentičan i iskoristiti svoj glas da kažeš ljudima sve one stvari koje si se bojao reći toliko dugo vremena.

 

Ono što želim poručiti svima je da se ne boje novih iskustava, da se ne boje reći što misle i da budu otvoreni. Mi uvijek mislimo da je život dugačak i da postoji vrijeme za sve, ali to nije istina. Život je užasno kratak i jedino pravo vrijeme je upravo sada. Ti kao osoba si preposeban i tvoje vrijeme ovdje prekratko je da ne radiš stvari koje želiš, da ne probaš nova iskustva i stječeš nova prijateljstva i veze'.'

Aplikacija funkcionira na principu avatara i ljudskog glasa, nešto što je najbolje zamisliti, po riječima Hangoo team-a, poput "virtualnog maskenbala". U centru aplikacije su personalizirani avatari koji se kreiraju s obzirom na stvarni izgled osobe te glasovne poruke putem kojih se članovi predstavljaju i govore nešto specifično o sebi. Kako bi se izbjegla površnost suđenja po fotografijama, aplikacija otvara prave fotografije tek kada se dvije osobe ''lajkaju'', nakon čega se sva komunikacija nastavlja isključivo glasovnim porukama. Motivacija iza svega? U jednoj riječi: autentičnost.

''Da je danas zadnji dan svega, da li bi želio raditi to što radiš, biti s ljudima s kojima jesi i reći stvari koje misliš? Najveća životna iluzija je da imaš nešto za izgubiti, da ako se otvoriš nekome ili ako napraviš nešto drugačije da će te to koštati. Već si ovdje, zašto onda ne biti onakav kakav želiš biti?'' – Tomi.

Hangoo je od sada dostupan ovdje, u cijeloj Hrvatskoj, trenutno samo za iPhone korisnike. Nakon toga, plan je širenje aplikacije na američko tržište; prvo New York, a zatim Austin, Los Angeles te Miami.

Tomislav Gatara od Tomislav Gatara (4.0k bodova)
Dobra ideja! Tomi, kao di si pogodio problematiku u sridu!

Slična pitanja

1 odgovor
Znatkica 14.06.2021. pitanje u rubrici Softver od Znatkica (5.2k bodova)
1 odgovor
1 odgovor
2 odgovora
Zoran Jurić 13.04.2015. pitanje u rubrici Odnosi i veze od Zoran Jurić (8.5k bodova)
Znatko medijski pokriva

Vincekovo 2023

Na blagdan Sv. Vinka obilježava se Vincekovo kada počinje nova vinogradarska godina

Sv. Ivan Zelina, 22.01.2023.

DOĐITE
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.0k pitanja

16.0k odgovora

3.8k komentara

1.3k korisnika

...