Ana Pilato u rubrici Softver od Ana Pilato

Kako radi domaća aplikacija Hangoo, napravljena od strane mladog hrvatskog poduzetnika koji mijenja svijet globalnih društvenih mreža za upoznavanje ("dejting")?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Tko je napravio domaću dejting aplikaciju Hangoo?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

OD DANAS MOŽETE ''SKINUTI'' PRVU HRVATSKU APLIKACIJU ZA "ANTI-POVRŠNA" UPOZNAVANJA

Aplikacija je ekskluzivno dostupna za Hrvate, no uskoro stiže i na američko tržište

Dugoočekivana mobilna aplikacija Hangoo, najavljena kao ''anti-površna Hrvatska aplikacija koja mijenja svijet globalnih društvenih mreža'', konačno je dostupna. Osmišljena od strane mladog poduzetnika Tomija AntoljakaHangoo za cilj ima povezati ljude na temelju dubljih emocionalnih i društvenih vrijednosti. Sva komunikacija odvija se putem glasa, zbog čega ova zanimljiva aplikacija dolazi s jednostavnim, ali ujedno i dubokim sloganom: život je prekratak da ne kažeš što misliš.

Povodom ekskluzivne dostupnosti za Hrvate, začetnik ove aplikacije Tomi Antoljak je izjavio:

''Jako sam uzbuđen predstaviti Hangoo svima koji vole druženje i sve lijepe stvari koje dolaze s njime. Uz veliku podršku i pomoć svih vas, danas zajedno pokrećemo novi trend — u kojemu tvoj karakter vrijedi puno, puno više od toga kako izgledaš, kako se oblačiš ili od kuda dolaziš. Trend u kojemu imaš pravo biti autentičan i iskoristiti svoj glas da kažeš ljudima sve one stvari koje si se bojao reći toliko dugo vremena.

 

Ono što želim poručiti svima je da se ne boje novih iskustava, da se ne boje reći što misle i da budu otvoreni. Mi uvijek mislimo da je život dugačak i da postoji vrijeme za sve, ali to nije istina. Život je užasno kratak i jedino pravo vrijeme je upravo sada. Ti kao osoba si preposeban i tvoje vrijeme ovdje prekratko je da ne radiš stvari koje želiš, da ne probaš nova iskustva i stječeš nova prijateljstva i veze'.'

Aplikacija funkcionira na principu avatara i ljudskog glasa, nešto što je najbolje zamisliti, po riječima Hangoo team-a, poput "virtualnog maskenbala". U centru aplikacije su personalizirani avatari koji se kreiraju s obzirom na stvarni izgled osobe te glasovne poruke putem kojih se članovi predstavljaju i govore nešto specifično o sebi. Kako bi se izbjegla površnost suđenja po fotografijama, aplikacija otvara prave fotografije tek kada se dvije osobe ''lajkaju'', nakon čega se sva komunikacija nastavlja isključivo glasovnim porukama. Motivacija iza svega? U jednoj riječi: autentičnost.

''Da je danas zadnji dan svega, da li bi želio raditi to što radiš, biti s ljudima s kojima jesi i reći stvari koje misliš? Najveća životna iluzija je da imaš nešto za izgubiti, da ako se otvoriš nekome ili ako napraviš nešto drugačije da će te to koštati. Već si ovdje, zašto onda ne biti onakav kakav želiš biti?'' – Tomi.

Hangoo je od sada dostupan ovdje, u cijeloj Hrvatskoj, trenutno samo za iPhone korisnike. Nakon toga, plan je širenje aplikacije na američko tržište; prvo New York, a zatim Austin, Los Angeles te Miami.

Tomislav Gatara od Tomislav Gatara
Dobra ideja! Tomi, kao di si pogodio problematiku u sridu!

Slična pitanja

1 odgovor 817 👀
2 odgovora 569 👀
3 odgovora 2.7k 👀
1 odgovor 2.0k 👀
1 odgovor 647 👀
1 odgovor 311 👀
Tomislav Gatara 23.10.2020. pitanje u rubrici Internet od Tomislav Gatara
Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.4k pitanja

22.0k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...