Elena Dundović u rubrici Odnosi i veze od
Sto kupiti decku za 8. godisnjicu veze?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

6 odgovor(a)

+20 glasa
Dora Katarina Špoljar od

Meni je odličan , a sentimentalan poklon slika kako je izgledalo nebo na određeni datum i na određenom mjestu (npr. kada ste se prvi puta poljubili. Na linku se nalazi primjer : 

 

Na sličnu temu postoji i opcija izrade albuma sa zajedničkim fotografijama ili kalendara isl. Jako je jednostavno izraditi jer postoji sada već dosta stranica koje to rade. Jedna od stranica za primjer: https://instagram.com/yolobook.hr?utm_medium=copy_link

Ako je dečko pušač takoder lijepi poklon može biti zippo sa ugraviranim nekim tekstom. 

Graviranje se može primjeniti i na satu ako nisi praznovjerna (jer uz poklanjanje satova se vežu praznovjerne priče). 

Ukoliko ništa od gore navedenog ne smatraš dobrim poklonom, parfema nikada dosta. 

Sretno! :)  

Elena Dundović od
Odlicno hvala ti :)
+19 glasa
Dorotea Kraščić od

Ja bih osobno potražila kakvo putovanje za dvoje na nekoj romantičnoj i intimnoj lokaciji. Lagana šetnjica, piće, večera, itd. Nešto čime možete stvoriti zajedničku uspomenu. Ima puno turističkih agencija s povoljnim smještajem za dvoje. Crno Jaje, recimo, ima super lokacije po povoljnim cijenama.

Od materijalnih poklona nešto što se može ugravirati (npr. nakit) s Vašim imenima i datumom, ili nekom frazom koja označava Vašu vezu. 

+18 glasa
Ivana Šabić od
Moje mišljenje je da se kupi nesto čime će bit oduševljen,odnosno nesto što ga zanima.To moze bit alat ako je mehaničar,odnosno nesto sto je dio njegovog posla ili hobija.Uglavnom  poklon se kupuje da se često koristi i da mu je zanimljiv a ne da ga pogleda i stavi u ormar.Osoba bi trebala upoznati svojeg voljenog kroz neko vrijeme i poklonom mu dat do znanja da je dio njega.Naime djelima se dokazuje koliko smo shvatili i upoznali drugu polovicu.
Ivana Mačić od
Da sad ne pišem odgovor - dijelim ovo mišljenje!‌
+13 glasa
Lucija Radić od
Ja sam jako nekreativna za poklone al ak se vec znate tolko vjerovatno znas sto jako voli naravno lijepo je kupovati onak uspomene neke slike onak one dnevnike sa slikama privjeske i sve pisma i to al da ti napravis to meni je to jos bolje kad se sam potrudis da taj dnevnik sa svim uspomenama stavis u dnevnik i sam napravis i uz svaku sliku koja ti je vaznija zanimljivija Napises neku uspomeni ili mu napravis kupone sa nekim stvarima koje voli pa moze svaki dan iskoristit jedan i kupon ti moze imat rok trajanja mozes mu kupiti parfem koji voli sigurno ce iskoristit majcu ili nesto tako al uvijek napravi nesto ovako sastrane sama i smisli jer bar mislim da ljudima to dosta znaci a i uvijek mozes neko putovanje smislit

Sretnoo
+11 glasa
Ana Juradin od
 • Nešto što mi je osobno puno puta pomoglo (vrijedi za dečka, ali i općenito...) zapisivanje je ideja - često se dogodi da osoba kaže što joj se sviđa ili ti pokaže što je zanima, a to se lako može zaboraviti do prigode za darivanje. Zgodno je zapisati nekoliko ideja kad ih dečko jasno kaže (npr. pokaže interes za nešto što je vidio u trgovini ili spomene kako bi volio imati to i to...) ili kad ti padnu na pamet.
 • Poklon ne mora biti ništa skupocjeno, već nešto u što je uložen trud. To može biti: pismo, pjesma, ideje za spoj i druženja napisane na papiriće, bilježnica s ljubavnim / šaljivim citatima / citatima iz filma (serije, knjige...) koji voli, crtež koji si samostalno napravila... "DIY" pokloni ne moraju ispasti savršeno, ali uvijek puno znače i pokazuju koliko si truda voljan uložiti u znak pažnje za voljenu osobu. smiley
 • Od poklona koji se mogu kupiti: slika mjesta koje vam puno znači, personalizirani kalendar, puzzle (ili slične zagonetke), društvena igra, knjiga koju voli, karte za kino... 
 • Mislim da je dobar poklon i organizirati spoj, npr. rezervirati mjesto u restoranu i nakon toga otići u šetnju ili isplanirati kakav izlet za godišnjicu.
+10 glasa
Marija Hojsak od

Darovi su ponekad precijenjeni. Za vrijeme blagdana često se izgubimo u traganju za poklonima i zaboravimo se posvetiti važnijim stvarima. Naravno, uvijek je lijepo nekoga obradovati darom koji si već dugo želi, ali gdje je granica darivanja i koliko je ono uopće važno?

Best birthday present ideas 2022 - Save the Student

Kada se radi o ljubavnim vezama, uvijek želimo partneru omogućiti najbolje i obožavamo vidjeti osmijeh na njegovu licu kada ga obradujemo darom koji je namijenjen njemu i o kojem nam je dugo pričao.

Za godišnjice veze uvijek je dobro ostati skroman i koncentraciju prebaciti na odnos i proslaviti sve ono što radite jedan za drugoga otkako ste zajedno. 

Naravno, uz neki maleni znak pažnje koji može biti:

 • sitnica koju si dugo želi
 • ispeći mu najdraži kolač
 • kupiti karte za utakmicu/film/kazalište
 • odvesti ga na jednodnevni izlet
 • provesti njegov "savršen dan"
 • pokazati mu poštovanje tako da napravimo nešto za njega što stalno odbijamo
 • napraviti mu album sa slikama
 • napisati mu pismo
 • kupiti mu nešto korisno
Ovo su samo neke od ideja koje će obradovati vašega partnera, a neće skrenuti pažnju s glavnog motiva slavalja i obilježavanja vašeg datuma. 

Slična pitanja

5 odgovora 5.6k 👀
3 odgovora 1.5k 👀
Silvija Garić 11.07.2021. pitanje u rubrici Kupovina od Silvija Garić
6 odgovora 728 👀
5 odgovora 704 👀
2 odgovora 533 👀
1 odgovor 192 👀
2 odgovora 396 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.6k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...