Nino Marić u rubrici Odjeća i obuća od

Koju snažnu poruku šalje brand LUNILOU i GOOD FOOD potpisom na cool hoodici?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

BREND "LUNILOU" I "GOOD FOOD" POTPISUJU COOL HUDICU KOJA ŠALJE SNAŽNU PORUKU

''Our planet is fantastic, so please no more plastic''

Alarmi za uzbunu koje nam planeta Zemlja šalje - glasniji su nego ikada. I dok se jedni na njih oglušuju, drugi svojim doprinosom nastoje biti dio promjene. U ovu drugu kategoriju ubraja se i omiljena zagrebačka street food destinacija - Good Food. Osim što im se ponuda bazira na uvijek svježim, domaćim i zdravim namirnicama bez konzervansa, Good Food tim otišao je i korak dalje. Naime, od nedavno, iz svoga su poslovanja u potpunosti izostavili plastičnu ambalažu pa se tako od sada najtraženiji zagrebački street food specijaliteti poslužuju u ambalaži od održivih materijala, koji ne štete okolišu. Upravo je ovaj zaokret u poslovanju bio povod za zanimljivu suradnju između Good Food-a i poznatog hrvatskog modnog brenda sličnih svjetonazora - Lunilou.

Brend Lunilou još od 2015. kreira odjeću za djecu i odrasle, a tajna njihova uspjeha je korištenje najfinijeg, 100% organskog pamuka, koji dolazi iz sjevernog Perua. Brend posebno promišlja o posljedicama koje po našu kožu mogu imati materijali upitne kvalitete, koje fast fashion industrija često koristi. Zbog toga su kvalitetni i održivi materijali pokretačka snaga ovog brenda. Upravo su slični svjetonazori i poslovna etika doveli do suradnje između Good Fooda i Lunilou-a, a čitava ideja satkana je u hudici, mnogima omiljenom odjevnom komadu. Vers koji ovu hudicu čini drugačijom od drugih, ''Our planet is fantastic, so please no more plastic'', snažna je i jasna poruka odaslana ovom zanimljivom suradnjom. Lunilou se pobrinuo za prepoznatljivu estetiku te cool, urban i moderan dizajn hudice koja dolazi u dvije boje – Indian Tan i Covert Green, dok je u samu kampanju uključena cijela ekipa Good Food-a. Vrijedno osoblje, koje inače priprema najukusniju ''klopu'' u gradu, tako se našlo u ulozi modela, a upravo ove hudice od sada su i dio njihove uniforme.

''Our planet is fantastic, so please no more plastic'' hudica može se nabaviti na dobro poznatoj ''Go Green'' lokaciji Good Food-a, Palmotićevoj 2, gdje svaki kupac majice dobiva i voucher koji je moguće iskoristiti na Good Food asortiman.

Slična pitanja

1 odgovor 197 👀
1 odgovor 206 👀
1 odgovor 363 👀
5 odgovora 2.4k 👀
1 odgovor 395 👀
2 odgovora 426 👀
Redakcija 03.02.2022. pitanje u rubrici Odjeća i obuća od Redakcija
2 odgovora 519 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

8.9k komentara

1.6k korisnika

...