Nino Marić u rubrici Mediji od

Koji program (ozbiljni i zabavni sadržaj) nas očekuje na 15. WMF-u (Weekend Media Festival) u 2022. godini u Rovinju?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+7 glasa
Stjepan Vuksanović od
odabran od Nino Marić
 
Najbolji odgovor

 Na 15. Weekend Media festivalu koji će trajati od 22.-25. rujna 2022. godine predstavljene su teme i ugledna imena koja će se pojaviti na Weekend.15. Pod sloganom "SAMODOĐI" festival će biti održan u staroj tvornici duhana u gradu Rovinju. Direktor Weekend Media Festivala i Pepermint agencije Tomo Ricov rekao je kako će ove godine teme biti raznolike, a pratit će društvene promjene u svijetu:

Aktualni trendovi, inspirativni govornici i opuštena atmosfera koja potiče intenzivno druženje obilježit će i 15. Weekend u Rovinju. Ove godine imamo uistinu raznolike teme koje prate promjene u društvu, tako ćemo govoriti o WEB 3.0, metaversumu, jednorozima budućnosti, TikToku, disrupciji inovacija, ali i kulturi otkazivanja.  Željno iščekujemo odličan zajednički provod i stvaranje novih Weekend uspomena jer i zabave sigurno neće nedostajati.

Za obrazovni sadržaj Weekend Media festivala ove godine je zadužen Yossi Melman, izraelski novinar, publicist i bivši dopisnik obavještajnih i strateških poslova za izraelske novine Haaretz. Jedni od najpoznatijih djela iz područja književnosti su Every Spy a Prince: The Complete History of Israel’s Intelligence Community, Spies Against Armageddon i The Master Terrorist: The True Story of Abu-Nidal. Sljedeći na redu je čovjek iz područja digitalnog svijeta Nikola Dešković, doktor znanosti i splitski poduzetnik koji je izveo revolucionarni korak naprijed kada je među prvima postavio internetsku prodaju automobila u Europi, dok je 2020. proglašen pobjednikom Mrdujske regate, najveće utrke hrvatskih krstaša. Makroekonomist Vuk Vuković govoriti će o recesiji koja nastupa sljedeće godine. Večernji program će započeti glazbenim programom koju će upotpuniti srpska pjevačica iz glazbenog ansambla Zemlja Gruva i sudionik ovogodišnjeg Eurosonga, Konstrakta. Golden Drum festival biti će održan u sklopu programa Weekend Media festivala koji je poznat po kreativnoj, marketinškoj i oglašavačkoj industriji. Tim će povodom biti predstavljen i njihova ovogodišnja tema na festivalu pod nazivom Rebuilding Connection. Oni će predstaviti brojne poznate ličnosti iz svijeta kreativne industrije. Fabio Seidl, direktor za globalni kreativni razvoj kao što su tvrtke Meta (Facebook), Instagram, WhatsApp, Messenger i Quest. Jason Romeyko koji je svjetski kreativni izvršni direktor i upravni partner tvrtke Serviceplan International, koji je dao veliki doprinos u razvoju i uspjehu oglašavačke industrije Nove Europe. Na festivalu će se odabranoj eliti pridružiti i Ghada Wali koja je razvila arapsko pismo koje je Društvo tipografske umjetnosti u Chicagu odabralo za jedno od sto najboljih grafičkih djela na svijetu.

 

+7 glasa
Marketing odjel d.o.o. od

...osim nabrojanog, WMF 2022 nudi i sljedeća događanja:

  1. Ekskluzivno na Weekendu ove godine možete pogledati jednu od trenutno najpopularnijih i najutjecajnijih izložbi pod nazivom „Tolerance Poster Show“
     
  2. Ako budete u petak 23. rujna 2022. u 13 sati u Weekend Expo Lounge-u i promišljaj o toleranciji uz radove 94 umjetnika iz svih krajeva svijeta, uključujući Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu te Crnu Goru.
     
  3. 24sata donosi THE destinaciju na ovogodišnjem Weekend-u na kojoj se dobro jede i još bolje pije jer Klubu24 je tu da uživate u ponudi premium selekcije pića i vrhunskih okusa Istre!
     
  4. A i na Weekend opet dolaze mnoge poznate face...

Slična pitanja

1 odgovor 277 👀
1 odgovor 233 👀
1 odgovor 154 👀
1 odgovor 224 👀
3 odgovora 483 👀
1 odgovor 268 👀
1 odgovor 304 👀
2 odgovora 275 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...