60 pregleda
Marija Miha u rubrici Hrana i piće od Marija Miha [Superaktivan] (4.4k bodova)

Tko je "najpopularniji šetač na svijetu"?

Darko Međimurec od Darko Međimurec [Turboaktivan] (24.6k bodova)
Zna se! To je Johnny!
Johnny The Šetač!

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija [Megaktivan] (16.7k bodova)

NAJPOZNATIJI ŠETAČ NA SVIJETU DOŠETAO JE U ZAGREB

Aleksandra Dojčinović, Ante Vrban, Marko Tolja, Matija Cvek, Nika Turković, Ana Radišić, Petra Kraljev i Asim Ugljen uživali su u 'Keep Walking' party-ju 

Topliji dani i večeri na gradske ulice izmamili su brojne građane, koji su u potrazi za očaravajućim mjestima na kojima nakon radnog dana mogu uživati u dobrom društvu uz čašu omiljenog pića. Upravo tim povodom, organiziran je specijalni event pod nazivom ''Keep Walking'' u čast najpopularnijeg šetača na svijetu.

Dobra sinoćnja zabava (4.5.2022.) koja je trajala do noćnih sati održana je u Art Studiju Josip Konta, poznatom po prostoru koji industrijskim uređenjem nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Originalni cigleni zidovi, reflektori i visoki stropovi odlično su se uklopili uz tematiku koja prati gospodske korake najvećeg majstora u svojoj branši.

Atmosferu je na višu razinu svojim nastupom podignuo Marko Tolja, koji je uz najveće jazz, swing i pop hitove goste vratio u ne tako daleku prošlost, točnije u doba Franka Sinatre, Deana Martina i Ave Gardner. Plesni podij dodatno su zagrijali plesači i plesačice, koji su pod vodstvom koreografa Maria Jukića izveli flash mob koreografiju i samim time zadivili sve prisutne, među kojima su bili i Aleksandra Dojčinović, Ante Vrban, Marko Tolja, Matija Cvek, Nika Turković, Ana Radišić, Petra Kraljev, Asim Ugljen, Donna Lugonja Petković i brojni drugi.

Kako bi cjelokupni program bio u potpunosti prilagođen samoj srži popularnog šetača, poslužen je kvalitetan whiskey, ali i gurmanske poslastice koji savršeno pristaju uz božanstven okus pića zlatne boje. Reflektori, smokinzi, leptir mašne i šeširi kao najistaknutije sitnice sa spomenutog događaja, samo su neke od posebnosti po kojima je ova zabava podsjećala na najluksuznije party-je u svjetskim metropolama.

Ana Pilato od Ana Pilato [Ekstraktivan] (6.1k bodova)
Haha, definitivno se radi o žestokom momku u tekućem stanju - Johnny Walker!

Slična pitanja

2 odgovora 172 pregleda
2 odgovora 181 pregleda
3 odgovora 168 pregleda
2 odgovora 180 pregleda
1 odgovor 1.5k pregleda
1 odgovor 140 pregleda
2 odgovora 307 pregleda

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.6k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...