Mia Jelinčić u rubrici Sport i rekreacija od Mia Jelinčić
Tko je pobjednik WTA Makarska Open turnira 2022. godine?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Njemica Jule Niemeier pobjednica WTA Makarska Opena

Sjajan teniski tjedan, najbolja kombinacija sporta i zabave, odlična organizacija, jedinstvena atmosfera - tako bi se mogao opisati prvi WTA turnir u Makarskoj 2022. godine, šesti u organizaciji Feliksa Lukasa i njegovog tima. Najbolje tek dolazi, poručio je Lukas!

Njemica Jule Niemeier pobjednica je WTA Makarska Open by Valamar turnira. U finalu je 5. lipnja 2022. sa 7:5, 6:1 pobijedila Talijanku Elisabettu Cocciaretto.

Prvi je set Njemica dobila 7:5. Bolje je krenula u meč, no onda je počela dosta čistih lopti izbacivati vani i Cocciaretto se vratila, bilo je 5:5… Ipak u samoj završnici seta Niemeier je opet pogodila par važnih lopti i dobila prvu dionicu meča sa 7:5.

U drugom setu je to bila jednosmjerna ulica. Niemeier je bila za klasu bolja, njezine lopte teže, brže… Cocciaretto nije uspijevala pronaći nikakav odgovor na napade njemačke tenisačice koja je zasluženo osvojila ovaj prvi makarski WTA Open by Valamar turnir.

Tomislav Družak, posebni izaslanik predsjednika Vlade i makarski gradonačelnik Zoran Paunović dodijelili su pehare tenisačicama.

„Hvala svima što ste podržali igračice. Bilo im je lijepo vidjeti strastvene navijače na tribinama. Hvala i svima koji su podržali turnir“, rekao je direktor turnira Feliks Lukas.

„Čestitam Jule na velikom tjednu i želim joj sve najbolje u karijeri. Ovo je jedan od najboljih turnira na kojima sam igrala. Meni je ovdje kao doma jer sam s druge strane Jadrana“, rekla je Talijanka Elisabetta Cocciaretto.

„Žao mi je što sam zaustavila Elisabettin niz. Uživala sam ovdje, jedan od najljepših turnira na kojima sam bila. Odlično sam se zabavila i na zabavi za igračice“, rekla je pobjednica Jule Niemeier.

Bio je ovo doista lijep teniski tjedan. Dobra uvertira za početak, za prvo izdanje u Makarskoj. Svi najavljuju kako će 2023. biti bolje, više, jače. Možda je najbolje završiti omiljenom izjavom direktora Feliksa Lukasa - najbolje tek dolazi!

Slična pitanja

Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...