133 pregleda
Marija Miljević u rubrici Obrazovanje od Marija Miljević (10.3k bodova)

Gdje bi se mogla školovati za financijsko-računovodstvenog menadžera (eng. Finance and Accounting Manager)?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Monika Kiris od Monika Kiris (7.4k bodova)
odabran od Marija Miljević
 
Najbolji odgovor

Postoji mnogo edukacija i sveučilišnih programa kojima bi se moglo zaposliti kao financijsko-računovodstveni menadžer. Obrazovanje u tom području važno je za učinkovito i efikasno upravljanje poduzećem. 

  • EDUNOVA ustanova za obrazovanje odraslih nudi mogućnost pohađanja edukacije za menadžera financija kojom se stječu vještine neophodne za uspješno praćenje poslovanja i donošenje ispravnih poslovnih odluka koje će koristiti poduzeću. Pohađanjem ove edukacije osoba nauči kako ispravno odabrati izvor financiranja u poduzeću, upravljati imovinom, kao i investirati sredstva u imovinu. Nakon uspješno završene edukacije polaznici stječu zvanje Menadžer prodaje
  • EduCentar također nudi edukaciju iz tog područja. Radi se o online edukaciji za voditelja financija, računovodstva i poreza kojom se stječu vještine i sposobnosti za niz aktivnosti koje su važne i neophodne za obavljanje poslova vezanih za poduzeća. 
  • Poslovno učilište Experta nudi jednogodišnju edukaciju za financijsko-računovodstvenog menadžera. Program se može pratiti uživo ili online. Završetkom edukacije osoba će biti osposobljena za primjenu znanja iz porezno-računovodstveno-financijske tematike. 
  • RRIF visoka škola za financijski menadžment ima mogućnost pohađanja preddiplomskog stručnog studija za računovodstvo i financije, smjer računovodstveno-financijski. Studij je moguće pohađati kao redovan ili izvanredan student. Završetkom studija stječe se naziv: stručni prvostupnik (baccalauerus) / stručna prvostupnica (baccalaurea) ekonomije – bacc.oec.
  • Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" u Puli pruža mogućnost pohađanja studija financijskog menadžmenta. Radi se o studiju koji se izvodi na dvije razine (preddiplomskoj i diplomskoj). Završetkom preddiplomskog studija stječe se akademski naziv Baccalaureus/a - sveučilišni prvostupnik ili prvostupnica ekonomije (univ. bacc.oec.), dok se završetkom diplomskog studija stječe akademski naziv magistar ili magistra ekonomije, (mag.oec.). Studij je usklađen sa sličnim visokoškolskim studijskim programima na sveučilištima širom Europe, a to omogućuje pohađanje dijela studijskog programa na inozemnom sveučilištu.

Ukratko sam predstavila par studijskih programa nakon kojih se moguće zaposliti kao financijsko-računovodstveni menadžer. Nadam se da sam bila od pomoći. :)

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
Biljana Tandara 08.01.2022. pitanje u rubrici Financije od Biljana Tandara (3.7k bodova)
1 odgovor
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.1k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...