937 pregleda
Zdravko Lozancic u rubrici Filmovi i serije od Zdravko Lozancic (577 bodova)

Ne znam zašto je ova turska serija "Duy Beni" toliko postala gledana?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+9 glasa
Marija Hojsak od Marija Hojsak (29.9k bodova)

Mnoge su tinejdžerske serije popularne jer je radnja zanimljiva, napeta i zapetljana, a glumci su bliski godinama s kojima se poistovjećuje publika za koju je serija namijenjena. Usto, glumci su često atraktivni, a teme kojima se bave intrigante su i privlače publiku. Također, zanimljivo je da vrlo često neke od tinejdžerskih serija postanu popularne na svjetskoj razini jer privlače publiku razne životne dobi. 

Duy Beni TV Show Air Dates & Track Episodes - Next Episode

"Duy beni" ili u prijevodu "Čuj me" turska je tinejdžerska serija o dvije tinejdžerice Ekim i Leyli koje nisu zadovoljne svojim prosječnim životom i školom koju pohađaju. Uvijek su zavidjele bogatoj djeci koja idu u privatnu školu te su i one željele postati dijelom toga društva. Kao i uvijek, zbog nesretnog slučaja u kojem jedna djevojka ostane invalid dvije prijateljice, Ekim i Leyla, uspiju dobiti premještaj u privatnu školu za bogatu djecu. Nakon što uđu u svijet bogatih i počnu se upoznavati s njihovim načinom života, shvate da nije sve tako ružičasto kako su one zamišljale te se počinju događati stvari kojima se nisu nadale. Nakon takva početka kreće drama koja počinje zaplitati odnose među likovima i stvarati napetost kod gledatelja. 

S obzirom na to da se serija bavi svakodnevnim životom, puna je drame i intriga te neočekivanih zapleta, privukla je broju publiku koja se jednostavno "navukla" na seriju. Obično je ovakav tip serija jednostavan (svakodnevne drame, svađe, prevare...), bezbrižan, a opet zanimljiv za gledanje i zbog toga postiže veliku gledanost. Usto vrlo je brzo postala popularna jer je već unaprijed imala dobru kampanju za promociju serije

Povrh svega, serija je na IMDb ocjenjena s tek 6.9/10 zvjezdica, što ne znači da sljedeće sezone neće podići taj broj na višu razinu. Na sljedećem linku možete pročitati nešto o sadržaju serije, pogledati trailer te možda i vas zainteresira i "privuče za kauč": https://www.imdb.com/title/tt20248478/?ref_=ttpl_pl_tt 

+7 glasa
Mirko Mustafa od Mirko Mustafa (1.2k bodova)
Ovo je drama o srednjoškolcima iz prestižne gradske škole, kojoj je tema maltretiranje, socijalne nepravde i srednjoškolske ljubavi.
(Ne)premostivi jaz između bogatih i siromašnih,
volja za životom i sloboda.

Posljedice jaza između siromašnih i bogatih mogu biti različitih razmjera, u zavisnosti od toga trpi li ih pojedinac ili veća grupa ljudi.
Bogati su sve bogatiji, a siromašni sve siromašniji
Tko voli takve serije neka ih gleda a večinom su to siromašni jer bogati nemaju vremena za takva sranja   
tako da opet nitko od bogatih neče izvuči nikakvu pouku.
Ana Primorac od Ana Primorac (5.3k bodova)
Prvi put čujem za nju. Otkud vam ta?
Marija Miljević od Marija Miljević (10.4k bodova)
Pa to je poznata serija. :)

Slična pitanja

2 odgovora
Ana Primorac 16.10.2021. pitanje u rubrici Filmovi i serije od Ana Primorac (5.3k bodova)
2 odgovora
2 odgovora
3 odgovora
1 odgovor
Robert Mali 13.04.2016. pitanje u rubrici Zabava od Robert Mali (7.0k bodova)
Znatko medijski pokriva
Superprodavač 2023
Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.9k pitanja

17.3k odgovora

4.5k komentara

1.4k korisnika

...