148 pregleda
Marija Miha u rubrici Stanovanje od Marija Miha (8.0k bodova)
uređen od Marija Miha

Gdje i na koje lokacije stanari zgrade odnosno predstavnik zgrade u Zagrebu može staviti kante za smeće tj. smjestiti tamo spremnike za otpad?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Stjepan Vuksanović od Stjepan Vuksanović (4.6k bodova)
odabran od Marija Miha
 
Najbolji odgovor
Spremnici za smeće trebali bi se nalaziti u unutrašnjosti privatne zgrade unutar smetlišta. U slučaju da zgrada nema kontejner, držači se nalaze na katastarskom dijelu zgrade. U slučaju da nije moguća ni jedna ni druga od ove dvije mogućnosti, suvlasnik može od Odjela Čistoće zatražiti zaključak o postavljanju spremnika na otvorenu površinu. Većina suvlasnika ima mogućnost postavljanja spremnika na katastarskom dijelu zgrade i nema potrebe uvoditi pisane kutije. Za sve ostale suvlasnike Odjel Čistoće je nakon Šetnje 2022. podijelio poziv za intrigiranje oko postavljanja bokseva za držače za prijenos velegradskih rasipnika na otvorenu površinu. Štoviše, na poleđini potvrde Zagrebačkog holdinga za srpanj stanovnicima je poslana dojava da još uvijek mogu dati zahtjev za pretpostavku o potrebi postavljanja spremnika kapaciteta na otvoreno područje.

Slična pitanja

2 odgovora
Znatko medijski pokriva

NEM Zagreb 2022Središnje mjesto okupljanja producenata, scenarista, produkcijskih kuća, predstavnika FTA televizija, pay TV kanala, streaming servisa te ostalih stvaratelja sadržaja

Zagreb, 07. - 09.12.2022.

ULAZNICA
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

9.7k pitanja

15.3k odgovora

3.5k komentara

1.5k korisnika

...