Borna Matić u rubrici Web Dizajn od
uređen od Borna Matić

Izrada web stranica tvrtke u kojoj radim sve nas u njoj čeka u skorašnje vrijeme. Da preduhitrim svoje u filmi, htio bih neku kraću top listu studija ili agencija za web dizajn i izradu web stranica.

P.S. Dodatno objašnjenje: Ne možemo mi raditi web stranice već tražimo firmu koja to radi za nas. Hvala.

* povezano sa odgovorom na pitanje: Kako napraviti web stranicu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
WEB Marketing od

Uspjeh vašeg online biznisa ovisi o timu koji će ga razvijati. Kada birate svoj tim koji će razvijati i Vaš online biznis, inzistirajte na kompetentnosti tima, te na tehnički stabilnim i financijski isplativim web rješenjima. Mi se zovemo WEB Marketing d.o. i s Vama ćemo u suradnju ući sa Scrum certificiranim razvojnim inženjerima i iskustvom na stotinama projekata. Na Vama je samo da nam dođete s inovativnom poslovnom idejom koja može osvojiti tržište! smiley

Borna, ovisno o tome kakvu web stranicu tražite, mi Vam radimo...

  • E-COMMERCE gdje dobivate dobro SEO-optimiziran webshop, integriran s vašim postojećim poslovnim sustavom te povezan s trećim stranama (sustavi za naplatu kreditnih kartica, dostavne službe, oglasnici i slično).
  • CUSTOM PROGRAMIRANJE - Vaš softver po mjeri razvit će tim stručnjaka educiranih i certificiranih za agilni pristup razvoju softvera. Za vas to znači da možemo realizirati gotovo sve što zamislite, i da ćete biti i više nego zadovoljni brzinom isporuke i kvalitetom softvera.
  • IZRADU WEB STRANICA - Bez obzira na veličinu vaše tvrtke, kod nas možete naći rješenje za vaše korporativne web stranice te intranet / extranet / WIFI i slične portale, a svojim sadržajem možete samostalno upravljati.
  • OSTALE WEB USLUGE - Sve što je potrebno za cjelovitu web uslugu možete nabaviti od nas. Tu su licence za Microsoft Office 365 kao i i zakup premium web hostinga s registracijom domene i SSL certifikatom za vašu web trgovinu, te prvoklasna podrška prije, za vrijeme i nakon lansiranja web projekta.

Tokom poslovanja napravili smo preko 500 web rješenja od kojih Vam preporučamo da prvo pogledate naša prvoklasne izdvojene projekte https://www.webmarketing.hr/istaknuti-projekti

WEB Marketing d.o.o.
Medarska 56/B, HR-10090 Zagreb

–4 glasa
Stjepan Vuksanović od
uređen od Stjepan Vuksanović

Ukoliko želite pronaći agenciju koja vam može pomoći u poboljšanju izrade web stranice, tada je THE BIG LAB IDEA firma koja bi vas mogla zanimati. Preko trinaest godina tradicije dovoljan je razlog kako bi ste vjerovali u tim stručnjaka koji vam mogu pomoći u razvoju vaših vještina u izradi web stranica, ili ukoliko ste zainteresirani za suradnju. Na web adresi tvrtke THE BIG LAB IDEA možete pronaći portifelj raznih web stranica poznatih hrvatskih brendova kao što su: Jamnica, Aquaestil, KupiMe, Ledo i još mnogi drugi. U agenciji pokušavaju eksperimentirati sa raznim formama online djelotvornosti i drugih aktivnosti, od marketinških svjetskih mreža, pa sve do Facebook oglasa, online oglašavanja i web trgovanja. Ukoliko ste zainteresirani za suradnju, ili imate pitanje, firmu možete kontaktirati telefonskim putem na broj: +385-1-3366979, ako biste htjeli napisati upit firmi, email adresa glasi: info@idea.hr.

Marin Duganđija od
Trebaju nam ljudi s iskustvom, dakle firma! :(
Stjepan Vuksanović od
uređen od Stjepan Vuksanović
Tada je kolega mogao drukčije postaviti odgovor, ovako izgleda dvosmisleno. PS nadam se da je odgovor sada "legalan".‌
Borna Matić od
popravio sam sada pitanje iako sam i prije pitao za top listu studija tako da ne vidim da je bilo dvosmisleno. hvala.‌

Slična pitanja

1 odgovor 4.2k 👀
2 odgovora 1.3k 👀
2 odgovora 675 👀
5 odgovora 2.1k 👀
3 odgovora 835 👀
Goran Dren 30.12.2013. pitanje u rubrici Web Dizajn od Goran Dren
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

9.0k komentara

1.7k korisnika

...