Nino Marić u rubrici Financije od
tagovi uređeni od Nino Marić

Kako se najbolje knjigovodstveni program može prilagoditi dvojnom iskazivanju cijena te koliko traje takav proces prilagodbe?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Kako će izgledati prelazak s kune na euro?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Marko Šagi od

Prilagodba i nadogradnja bilo kojeg programa je uvijek složen proces koji zahtijeva vrijeme i trud. U ovom slučaju se radi o velikom pothvatu jer se gotovo svaki modul poslovanja mora prilagoditi uvođenju eura, tako da je s tehničke strane navedeno potrebno pripremati mjesecima prije. Kroz Minimax nam je glavni cilj bio da preračunavanje i dvojno iskazivanje cijena bude automatsko kako bi poduzetnici mogli bezbrižno nastaviti s poslovanjem, i to smo uspjeli – nije bila potrebna nikakva akcija od strane poduzetnika.

Računi se dvojno prikazuju, obračuni platne liste, autorski ugovori, imamo prikazan fiksni tečaj i sve što je trenutno zakonski propisano. Na prilagodbi za uvođenje eura se i dalje radi, redovno pratimo propise i izmjene oko uvođenja eura i prikazivanja nove valute na dokumentima te će iste biti implementirane u program nakon njihove konačne zakonske regulacije, sve bez dodatne naknade za korisnike.

Slična pitanja

2 odgovora 454 👀
2 odgovora 718 👀
3 odgovora 905 👀
2 odgovora 450 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.6k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...