278 pregleda
Monika Kiris u rubrici Stanovanje od Monika Kiris
uređen od Redakcija

Kakva je Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum Series koja dolazi s dva modela: Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum i Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Redakcija

NOVO - Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum Series

Zaista čisto u jednom prolazu

Kao prva Xiaomijeva linija usisavača za mokro-suho usisavanje, Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum Series osmišljen je da svakom kućanstvu omogući besprijekorno iskustvo čišćenja. 

Serija dolazi s dva ručna modela:

  • Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum i
  • Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum.

Oba su majstori čišćenja s tri funkcije - usisavanjem, brisanjem i ribanjem. Pokretani inteligentnim sustavom detekcije prljavštine, uz ugrađenu adaptivnu funkciju koja uređaju omogućuje da automatski prilagodi snagu čišćenja na temelju količine identificirane prašine. Svaki nered i nečistoća, bez obzira radi li se o prolivenoj tekućini ili dlakama kućnog ljubimca, može nestati samo jednim klikom.

Razumijevanje da svako kućanstvo ima drugačiju konfiguraciju i svoje jedinstvene preferencije kad je u pitanju čišćenje, razlog je zašto Xiaomi nudi dva modela u seriji koja će savršeno odgovarati vašim potrebama. Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum opremljen je načinom čišćenja na visokoj temperaturi od 75°C  [1]koji može pružiti temeljitiju sesiju čišćenja. Također se može samostalno čistiti, puniti vodom i automatski sušiti pomoću sve-u-jednom pametne bazne stanice.

S druge strane, Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum je ultimativni suputnik za kućanstva s teško dostupnim kutovima i rubovima. Čišćenje je lagana šetnja s posebno dizajniranom valjkastom četkom koja se ne petlja, može pokriti veće prostore i ima ručku podesivu pod kutom od 90 stupnjeva koja pomaže u učinkovitom čišćenju ispod većine namještaja.

Cijena:

  • Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum je dostupan po cijeni od 6.249 kn (799 EUR) putem Xiaomijevih službenih prodajnih kanala i web odredišta https://mi.hr/
  • Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum Series dostupan je po cijeni od 4.349 kn (559 EUR) putem Xiaomijevih službenih prodajnih kanala i web odredišta https://mi.hr/

[1] 75°C u spremniku za vodu središnje jedinice kada je u visokotemperaturnom načinu rada, a okolina ima sobnu temperaturu. Podaci su preuzeti iz Xiaomi Internal Labs. Stvarni rezultati mogu varirati.

Slična pitanja

2 odgovora
1 odgovor
1 odgovor
2 odgovora
Nino Marić 06.09.2022. pitanje u rubrici Tehnologija od Nino Marić
1 odgovor
Monika Kiris 12.08.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Monika Kiris
2 odgovora
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva
Engage in a new social, business and technological revolution

Zagreb
19. i 20. 10. 2023.

KUPI ULAZNICU
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.0k pitanja

18.9k odgovora

6.1k komentara

1.5k korisnika

...