Marija Miljević u rubrici Zabava od
Da spavaš od sad pa do 2050. godine i otvoriš Google tražilicu - što bi išla ili išao prvo provjeriti na internetu? Nema krivih odgovora...

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+12 glasa
Elena Svib od
Prvo da spavam od sada do 2050. godine bi se prvo uspjela napokon dobro naspavati. Iako ne bih baš to željela, jer bih propustila veliki napredak svijeta i čovječanstva. Nakon što bih se probudila i otvorila Google tražilicu (sigurna sam da joj ne bih mogla pristupiti jer bi bio neki drugi preglednik) pogledala bih i potražila svoju obitelj.

Nakon što bih provjerila na internetu svoju obitelj, odmah bi počela istraživati kako sada funkcionira svijet. Koji su novi instrumenti komunikacije i tehnologije. Sigurna sam da bih se šokirala što je sve novo u svijetu mobitela, računala, TV-a. Počela bih istraživati što sve novi roboti mogu... Jesu li roboti postali zamjena ljudima u potpunosti ili samo djelomično...
Domagoj Erol od
"Prvo da spavam od sada do 2050. godine bi se prvo uspjela napokon dobro naspavati." :D :D :D
+8 glasa
Marija Hojsak od

Što bi bilo da se probudim - 2050.g.

Duboko u tu tamu sam gledao, dugo sam stajao, pitajući se, bojeći se, sumnjajući, sanjajući snove koje se nijedan smrtnik nije usudio sanjati prije.

- Edgar Allan Poe

Prespavati nešto više od dvadeset i pet godina zvuči kao horor za mene. Mislim da bi moje "googlanje" jako ovisilo o dvije činjenice: jesam li s ciljem prespavala tolike godine (dakle probudila sam se svjesna činjenice da se nalazim u dalekoj budućnosti) ili sasvim ne znam kako i što se dogodilo.

Osobno bih puno bolje prihvatila prvi scenarij u kojem sam svjesna situacije i svega što se desilo. Ono što bih najprije googlala je godina u kojoj sam zaspala da vidim što se sve desilo kada me nije bilo, a onda bih otišla istražiti svakog čovjeka (kojeg poznajem osobno ili javnu ličnost) kako bi znala gdje su i kako žive ili su proživjeli život. 

Mislim da je logično prvo vidjeti što sam propustila, prisjetiti se kako i na koji način je svijet funkcionirao, a tek onda bih išla istraživati nove stvari i gledala i učila kakav je to novi svijet 2050-e.

Researchers Predict What The World Will Look Like In 2050 If The  Temperature Rises By 3°C (30 Pics) | Bored Panda

Slična pitanja

2 odgovora 552 👀
1 odgovor 401 👀
2 odgovora 466 👀
2 odgovora 606 👀
1 odgovor 3.1k 👀
5 odgovora 1.4k 👀
11.12.2013. pitanje u rubrici Web Marketing od i_mark
2 odgovora 2.0k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...