Monika Kiris u rubrici Filmovi i serije od Monika Kiris

Kako doživotno u POLA CIJENE (3€) gledati najnovije filmove online preko SkyShowtime streaming servisa?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od Redakcija
uređen od Redakcija

SkyShowtime slavi pokretanje u Hrvatskoj uz ponudu „Doživotno u pola cijene”

Novi korisnici koji se prijave putem stranice skyshowtime.com ostvarit će pravo na 50 % popusta na standardnu mjesečnu cijenu – doživotno 

Vrhunska streaming usluga SkyShowtime slavi pokretanje u Hrvatskoj uz ponudu „Doživotno u pola cijene” za sve nove korisnike.  

Samo u ograničenom trajanju, novi korisnici koji se prijave putem stranice skyshowtime.com ostvarit će pravo na 50 posto popusta na standardnu mjesečnu cijenu – doživotno.  

Hrvatski korisnici koji iskoriste ovu ponudu plaćat će samo 2,99 eura mjesečno (umjesto 5,99 eura) kako bi mogli uživati u vrhunskom sadržaju, premijerama hollywoodskih filmova i sjajnih novih serija čiji je streaming dostupan na jednom mjestu.  

Glavni direktor SkyShowtimea Monty Sarhan kaže: 

SkyShowtime donosi vrhunski sadržaj po izvrsnoj cijeni omogućujući našim korisnicima zabavu uz najpovoljniju cijenu. Kao nova sjajna streaming usluga u Europi, sa zadovoljstvom svojim korisnicima u Hrvatskoj pružamo još veću pogodnost ponudom ograničenog trajanja prilikom pokretanja uz doživotnu pretplatu u pola cijene”. 

Korisnici će imati pristup raznolikoj ponudi serija i filmova, među kojima su: Američki žigolo, Blok 181, Halo, Zakon i red 21. sezona, Neka uđe onaj pravi, Na putu do zvijezda: Bumper u Berlinu, Pjevajte s nama 2, Zvjezdane staze: Novi svjetovi, Nabrijani: Borba za Uber, Poziv, Ponoćno sunce, Kukavice iz Midwicha, Sjevernjak i Yellowstone. Hit serije uključuju i neke nestrpljivo iščekivane naslove: Smiješna žena, Ripley, Zečja rupa, Tri žene i Grad zla.  

Pored toga, SkyShowtime dom je novih kinohitova iz studija Universal Pictures i Paramount Pictures koji će postati dostupni nakon prikazivanja u kinima. Među novim filmovima koji dolaze na SkyShowtime jesu: Top Gun: Maverick, Jurski svijet: Carstvo, Malci: Kako je Gru postao Gru, Loši momci i Crni telefon. Ostali kinohitovi koji će biti dostupni na usluzi uključuju Iskupljenje, Downton Abbey: Novo doba i Belfast.  

SkyShowtime donosi nove vrhunske igrane serije, dječje i obiteljske sadržaje te odabir legendarnih naslova iz zbirke i kompleta filmova studija Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock.

Ponuda SkyShowtimea „Doživotno u pola cijene” dostupna je samo određeno vrijeme i podliježe određenim uvjetima i odredbama.

Više pojedinosti potražite na:

Slična pitanja

1 odgovor 276 👀
2 odgovora 2.3k 👀
1 odgovor 282 👀
5 odgovora 6.3k 👀
7 odgovora 1.9k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...