Nino Marić u rubrici Zabava od Nino Marić
uređen od Nino Marić

Gdje na doček Nove 2023. godine?

Duh Robot od Duh Robot
2022. godina više nije nova, a već je i dočekana prije nešto manje od 12 mjeseci! :P
Nino Marić od Nino Marić
:D Hvala, ispravio. Doček 2023!!!

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+16 glasa
Monika Kiris od Monika Kiris
uređen od Monika Kiris

Najbolji način za ulazak u novu godinu je, naravno – party!

Možete posjetiti zabavni novogodišnji tulum koji organizira Terme Tuhelj, lud i nezaboravan provod je zagarantiran

Ukoliko želite dočekati Novu godinu na ugodnom, toplom mjestu u kupaćim kostimima uz nezaboravan provod, preporučujem vam Terme Tuhelj i njihov ovogodišnji pool party na Vodenom planetu. One koji se odluče ići tamo na doček očekuje zbilja posebno iskustvo. Vodena oaza povezana unutarnjim i vanjskim bazenima predivno je mjesto za zabavu i druženje. Osim toga, postoje i mnogobrojne atrakcije i zone za opuštanje, a šum valova, gejzira i slapova stvara poseban ritam koji vas pokreće.

Odlično ćete se zabaviti uz pića dobrodošlice i slavljenički pjenušac u ponoć, uz to imat ćete i all inclusive ponude pića i hrane na buffet stolu cijelu noć, sve do plesa i zabave uz Disco DJ-a.

Više o ponudi možete pogledati OVDJE.

+15 glasa
Mila Validžić od Mila Validžić

Crno Jaje ima dobre ponude za doček 2023. Ovo će izgledati kao reklama, pa dodam i neke druge.

https://www.crnojaje.hr/Deals/DealList/Nova-Godina

  • Npr. NOVA GODINA u SPLITU uz 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja s doručkom za 2 osobe i izbor sobe u luksuznom Palace Suites Heritage Hotelu + boca vina kao poklon dobrodošlice... za 1.876 kuna
  • NOVA GODINA u Makarskoj - 2 ili 3 noćenja s doručkom u Boutique Hotel Mirjam 4*, opuštanje u jacuzziju i sauni, novogodišnji brunch, novogodišnji poklon... za 2 osobe, za 1.799 kuna

I evo još jedan moj prijedlog za doček:

  • DOČEK NOVE GODINE U BEOGRADU I NOVOM SADU - provedite najluđu noć u gradovima vrhunske zabave uz 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* za 1 osobu - Uživajte u odličnoj atmosferi na ulicama i trgovima! Uključen prijevoz autobusom, polazak 30.12. za 879 kuna

+8 glasa
Marketing odjel d.o.o. od Marketing odjel d.o.o.

Ludi doček Nove 2023. godine za male i velike na Adventu kod Matoša!

Na popularnom Strossmayerovom šetalištu na Gornjem Gradu ovoga se vikenda priprema ludi program za doček Nove godine s najboljim pogledom na Zagreb! Zagrijavanje počinje već u subotu 31. prosinca od 11 sati

Advent kod Matoša – Caffe de Matoš, kao naj-šik adventska lokacija u Zagrebu s posebnom scenografijom u retro stilu, mjesto je gdje se sigurno treba uputiti s cijelim društvom za doček Nove 2023! Već od 11 sati za djecu je organiziran prigodni doček Nove godine (u podne, uz gornjogradski top!). Djecu će oduševiti predstava 'Što li sanja zima bijela - dobar dan za dobra djela', Djed Mraz i ples s animatoricama, facepainting, dječji pjenušac, konfeti i druga iznenađenja. Dovedite svoje kikače na ludi provod!

A za one 'malo' starije zagrijavanje za noćni doček počinje već od 14 sati uz DJ Štefa. Potom u ludo veseloj atmosferi dvojice fenomenalnih glazbenika iz benda La Papa kreće i ispraćaj Stare te doček Nove 2023. godine. Ova se glazbena skupina ističe dramatičnim frizurama, stiliziranim brkovima i specifičnim instrumentima - čelom, ukuleleom te virtualnim bubnjem. Kažu da izgledom nalikuju na Fashion week '78, a svirkom na nekoga za koga bi se odmah reklo da se istinski trudi. Bend čine Nikola Dabac (ukulele, glavni vokal) i Stanislav Kovačić (violončelo, prateći vokali). Repertoar koji sviraju je vrlo šarolik, od jazz standarda do najnovijeg popa ili rocka, te će sve prisutne oduševiti svojim izvedbama domaćih i svjetskih hitova i uz ples nas uvesti u novu 2023. godinu!

+6 glasa
Redakcija od Redakcija

Doček Nove 2023. godine na karlovačkoj Promenadi

Koncert grupe Magazin i novogodišnji vatromet

Karlovačka Promenada posljednja je dva tjedna mjesto adventskih susreta uz odlične koncerte poznatih domaćih izvođača, lokanih bendova i tamburaša, a brojne predstave, radionice za najmlađe, sportska i kulturna događanja preplavile su i ostale gradske lokacije.

Uz prepoznatljivo veselje, ples i pjesmu koju donosi grupa Magazin, okupljeni Karlovčani ispratit će staru i dočekati Novu 2023. godinu, a u ponoć će slavljeničku atmosferu začiniti i tradicionalni novogodišnji vatromet iznad centra grada.

Advent u Karlovcu

Dodatne informacije dostupne na:

Slična pitanja

3 odgovora 181 👀
Redakcija 29.12.2023. pitanje u rubrici Zabava od Redakcija
1 odgovor 1.0k 👀
Znatkica 02.10.2020. pitanje u rubrici Zabava od Znatkica
2 odgovora 522 👀
Goran Dren 27.12.2014. pitanje u rubrici Zabava od Goran Dren
1 odgovor 2.0k 👀
Robert Mali 29.04.2016. pitanje u rubrici Zabava od Robert Mali
3 odgovora 221 👀
4 odgovora 269 👀
Marija Userin 23.09.2020. pitanje u rubrici Zabava od Marija Userin
1 odgovor 323 👀
1 odgovor 301 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...