Monika Kiris u rubrici Umjetnost i kultura od
uređen od Monika Kiris

Kako je prošla promocija nove dječje poštanske marke Hrvatske pošte iz 2022. godine na temu važnosti prijateljstva?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Predstavljena nova dječja poštanska marka na temu prijateljstva

Na promociji je dodijeljena nagrada Emi Bulić, pobjednici natječaja „Kreiraj marku bajnu i osvoji nagradu sjajnu“

U poštanskom uredu 10114 Zagreb u Jurišićevoj ulici 5 u petak, 23. rujna 2022. održano je svečano predstavljanje dječje poštanske marke na temu prijateljstva – kad se dječja srca slože, kao i dodjela nagrade učenici Emi Bulić iz Poreča čiji je pobjednički rad u natječaju „Kreiraj marku bajnu i osvoji nagradu sjajnu“ poslužio kao predložak za ovu poštansku marku.

Hrvatska pošta u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje i ove je godine, po petnaesti put, provela u osnovnim školama širom Hrvatske natječaj za odabir likovnog rješenja za dječju poštansku marku RH kojem je tema ovaj put glasila prijateljstvo. U natječaju je sudjelovala 161 osnovna škola s ukupno 972 učenička rada, a stručno povjerenstvo odabralo je 30 najuspješnijih učeničkih radova. Najljepši među njima, koji je ujedno i predložak za dječju poštansku marku „Prijateljstvo“, djelo je Eme Bulić, tada učenice 6. razreda Osnovne škole „Poreč“ iz Poreča. Ema, kojoj su se u posjetu Zagrebu pridružili i njeni prijatelji iz razreda, za svoj rad osvojila je računalo i pisač koji joj je uručila voditeljica Odjela za filateliju u Uredu za korporativni marketing Hrvatske pošte Edita Gregurić Cvenić.

Ured za korporativne komunikacije / HP

„Super se osjećam i jako sam sretna što sam osvojila ovu nagradu jer nisam očekivala da će baš moj rad biti najbolji. Ekipa iz razreda i ja vrlo smo uzbuđeni što smo vidjeli novi poštanski ured, ali i Zagreb“, rekla je Ema.

Ovaj hvalevrijedan projekt Hrvatska pošta u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje provodi od 2007.godine, a pobjednici natječaja imaju priliku biti autori jedinstvenog proizvoda – poštanske marke – te njihovo ime na pismu ili pošiljci može proputovati čitav svijet.

„Zaista smo ponosni što ovaj projekt uspješno provodimo s Agencijom za odgoj i obrazovanje već petnaestu godinu zaredom. Svake godine velik broj škola i učenika odazove se natječaju što smatram da je vrlo bitno jer tako naši najmlađi naraštaji upoznaju vrijednost i značenje poštanske marke, ali i Hrvatske pošte“, izjavila je tijekom promocije Edita Gregurić Cvenić.

Odabrane najuspješnije radove, uključujući i pobjednički, možete pogledati na poveznici.

Slična pitanja

3 odgovora 1.6k 👀
Monika Kiris 20.10.2022. pitanje u rubrici Priroda od Monika Kiris
2 odgovora 900 👀
Monika Kiris 20.10.2022. pitanje u rubrici Priroda od Monika Kiris
1 odgovor 234 👀
Monika Kiris 08.10.2022. pitanje u rubrici Zabava od Monika Kiris
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

8.9k komentara

1.6k korisnika

...