Monika Kiris u rubrici Djeca i roditeljstvo od Monika Kiris

Koja dječja ležaljka za bebe je najbolja za kupiti?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+5 glasa
Marija Hojsak od Marija Hojsak

Najbolje i najsigurnije ležaljke za djecu možete pronaći u raznim trgovinama s dječjim proizvodima. Po mom mišljenju najbolja je ležaljka ovoga dizajna koja košta oko 130 eura: 

Ležaljke i ljuljačke | Rajzaigracke.hr

Također, možete potražiti i ležaljke koje su samostojeće, ali ćete za njih izdvojiti oko 300 eura: 

Babymoov ležaljka - Compact relax 4u1

Kod ležaljke je najbitnije da bude udobna i prilagođena vašim potrebama. Pri odabiru pripazite da vam bude funkcionalna, ali i da sadrži "igračke" koje će djetetu moći malo pridobiti pažnju kada će ležati. Obično ležaljke imaju podesive naslone te sigurnosne pojaseve koji vaše dijete štiti od micanja da ne bi došlo do pada iz nosiljke. 

+4 glasa
Redakcija od Redakcija

ERGOBABY EVOLVE LEŽALJKA 3U1

Udobna ležaljka za novorođenče, umirujuća ljuljačka za bebu i zabavna dječja stolica - sve u jednom!

Velika ergonomska novost iz svijeta dječje opreme, Egobaby Home, stigla je na hrvatsko tržište. Prvi proizvod unutar nove Ergobaby Home kategorije je Evolve ležaljka 3u1 koja dolazi s odvojivim umetkom za novorođenče, kako bi mu bila osigurana udobnost i podrška od prvog dana.

Tara Lukičić / Ergobaby

Novorođenčad se teško navikava na mnoštvo vanjskih podražaja s kojima se upoznaju te im je potrebna blizina i podrška majke i njeni zagrljaji. Ergobaby zna kako nije moguće u svakom trenutku biti u zagrljaju sa svojim novorođenčetom, ali uz Evolve ležaljku 3u1 svi roditelji mogu biti sigurni da je sigurnost i udobnosti njihovog djeteta u najboljim rukama. Evolve ležaljka je najbolji odabir za zdravlje kralježnice djeteta jer je razvijana uz pomoć pedijatara koji su osigurali da ležaljka doprinosi pravilnom razvoju djeteta. Korištenje Evolve ležaljke od najranije dobi vašeg pomaže sprječavanju pojave sindroma zaležane glave, a najčešći razlog razvoja i pojave ovog sindroma je upravo mjesto na kojem beba leži i spava.

Evolve ležaljka 3u1 može se koristiti od rođenja do dječje dobi, odnosno od 2,5 kg do 13,2 kg.

Kada se dijete nalazi u ležaljci, dobiva potporu duž cijelog tijela, posebice za glavu, vrat i kukove, a udobnosti, uz odvojivi umetak za novorođenče, doprinosi i kombinacija mekog, rastezljivog pletiva i prozračnog mrežastog panela u područjima u kojima je potreban veći protok zraka.

Tara Lukičić

Kako beba raste, uklanja se umetak za novorođenče te se ležaljka namješta u jednu od 3 moguće razine nagiba koje su u sladu s raznim fazama razvoja djeteta.

Prirodno, opuštajuće ljuljanje bez upotrebe ikakvih utikača, baterija ili prekidača moguće je uz srednju visinu ležaljke, a najviši položaj idealan je za malu djecu koja žele vidjeti sve što se oko njih događa. Ležaljka je lagana i jednostavno ju je prenijeti iz jedne prostorije u drugu, čak ponijeti ju na obiteljske avanture!  Evolve ležaljka 3u1 prekrasnog je dizajna i modernih boja koje će se uklopiti u svaki dom.

Ergobaby svojim proizvodima podržavaju obitelji u najljepšem razdoblju njihova života, a pri razvoju svih svojih proizvoda vode se ljubavlju i na prvo mjesto stavljaju sigurnost i ergonomiju.

Slična pitanja

1 odgovor 607 👀
4 odgovora 6.5k 👀
4 odgovora 1.8k 👀
3 odgovora 2.6k 👀
1 odgovor 30 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.6k pitanja

22.2k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...