Margareta Jurisi u rubrici Djeca i roditeljstvo od
tagovi uređeni od Znatko
Koji su najbolji dućani za male bebe?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+7 glasa
Karla Jurišić od

Volim kupovati stvari za bebe, a osobito ako naiđem na kvalitetne stvari i dućane. Najviše odjeće za bebe pronalazim u dućanu H&M. No, ovdje ne mogu pronaći igračke, dude i sve ostalo što bebama treba osim odjeće. Tako da su ovo dućani gdje mogu pronaći sve za bebe:

+6 glasa
Sandra Vukov od

Preslatka trgovina za male bebe je za mene Evitas.hr - tamo imate mekane dekice, posebne dekice za novorođeće na način da ih dobro i čvrsto zamotate u njihovu deku, držač za dudicu, dudice od prirodnog materjala koje sve bebice brzo prihvate, posebne mekane pelenice, proizvode za bebine zubice i za grickanje za zubiće. Mini set koji se sastoji od prirodne četke za kosu, češalj, aspirator za nos, grickalica za noktiće, škarice, kapaljka koji dolazi u sklopu vodootporne torbice i još mnogo zanimljivih i potrebnih stvari. 

+5 glasa
Mihaela Blažeka od
+4 glasa
Nikolina Šrajbek od

Istaknula bih Pepco kao jedan od boljih dućana za bebe. Točno je da je odjeća za djecu kvalitete peri-deri, ali smatram da bebe brzo rastu i da neprestano treba kupovati veću veličinu odjeće pa se iz tog razloga ne isplati kupovati skupu odjeću. U Pepcu se odjeća može kupiti za smiješne cijene, kupovala sam dječje bodije za 9 kn. Osim toga, nude i igračke za djecu, dude, bočice, dekice, posude za hranjenje, a kvaliteta je zaista u redu.

Osim Pepca, vrijedi spomenuti i Mali Zakladi. To je trgovina iz Slovenije, no srećom ima i web shop, a cijena dostave je 4.90 eura. Moguće je i plaćanje pouzećem. Oni nude sve što je potrebno za djecu- nosiljke, klokanice, kolica, autosjedalice, dude, termosice, odjeću, podlogu za igranje, dječje igračke, košare za novorođenčad... Asortiman im je zaista širok, a proizvodi koje sam ja naručivala, bili su kvalitetni. 

Slična pitanja

2 odgovora 428 👀
1 odgovor 637 👀
1 odgovor 521 👀
3 odgovora 2.7k 👀
1 odgovor 198 👀
4 odgovora 986 👀
4 odgovora 3.4k 👀
1 odgovor 1.6k 👀
Lovro Gorup 20.10.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Lovro Gorup
2 odgovora 2.0k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.6k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...