Nena Fernezir u rubrici Promet i vozila od Nena Fernezir
Narucila sam voznju Uberom. Cekala uredno par minuta prije nego sto je trebao doci auto. Aplikacija mi je javila da je vozac odjavio voznju zbog mojeg navodnog kasnjenja. A on se nije pojavio na adresi gdje je dogovoreno preuzumanje. Uopce nisam mogla vidjeti odakle je krenuo i gdje se nalazi kako aplikacija inace radi. Uber me sada trazi da platim skoro 3 eura za neisporucenu voznju.

Minutu nakon sto je odjavio voznju koju hoce naplatiti, taksi se provezao ispred mene ne zaustavljajući se.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+7 glasa
Goran Gonar od Goran Gonar
Da... Nažalost Uber je i mene razočarao ali to je sada moderno komunicirati preki poruka. Nemaju telefon ni za pozivanje taksija niti za žalbe.

Zato koristite njihove poruke u aplikaciji. Jednom se žalio i imam solidno iskustvo jer su mi ubrzo vratili novce. Probajte i vi tako. Ohrabrujem vas! :)
Mila Validžić od Mila Validžić
I ja sam imala problema. I istina je da se možete žaliti porukama ALI SAMO NAKON GOTOVE VOŽNJE. Ja sam najviše imala problema oko dolaska Ubera i otkazivanja poziva od više Uber taksija za redom (zato sam znala čekati i po pola sata iako su bili 5 minuta udaljeni). U takvim situacijama ne možete se žaliti jer vožnja nije bila odvožena. A takvih situacija imam najviše i ne mogu se žaliti ni porukom.
+1 glas
Viktor Viljac od Viktor Viljac

Čini se da si imao frustrirajuće iskustvo s vožnjom Uberom. Ako je vozač otkazao vožnju i nije se pojavio, ne bi vam trebala biti naplaćena vožnja. Predlažem da kontaktirate Uberov tim za korisničku podršku putem aplikacije ili web-mjesta kako biste objasnili situaciju i zatražili povrat novca. Oni bi vam trebali moći pomoći i riješiti problem. Koliko vidim nema javno dostupnoga broja.


Kontakt: 


Goran Gonar od Goran Gonar
Da, nema broja - samo porukama.

Uber Eats?! Mislim da ti je to nešto drugo...
Nije to taxi.

Slična pitanja

1 odgovor 243 👀
1 odgovor 34.1k 👀
2 odgovora 1.7k 👀
1 odgovor 394 👀
1 odgovor 2.9k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...